שלום רב,
אני אשה בת 39 נמצאת כרגע בהריון שבוע 28 לתאומים.זהו הריוני החמישי במספר.אני מגדירה הריון זה כהריון שרשרת כלומר נכנסתי להריון תוך שבעה חודשים מהלידה הקודמת,וההריון הקודם היה גם תוך שבעה חודשים מההריון שלפניו.אני מאוד מותשת נפשית ופיזית ועליי לטפל בפעוטה בת שנתיים ובתינוקת בת שנה.כאשר בטני הולכת ותופחת והקושי הולך וגודל.תפקודי הפיזי ירוד מאוד.דבר הגורר הזנחה בלית ברירה של שתי התינוקות.קיימת הסטוריה של ניתוח הרנייה במפשעה שבשל ההריון גורמת לכאבים למרות הניתוח.טרם נבדקתי על ידי כירורג שייקבע את חומרת הבעיה....אני זקוקה לקצבה על מנת שאוכל לממן עזרה בארגון הבנות לגנים כיוון שכרוכה הרמתן מהבית עד לאוטו ומהאוטו עד לגן שעבורי זו כברת דרך כל הרמה גורמת להתקשות הבטן ואני חוששת מלידה מוקדמת עם כל המשתמע מלידת פגים.עליי לשמור על ההריון כמה שיותר כדי למנוע לידה מוקדמת בהוראת רופא הנשים שלי.האם מגיעה לי קצבה מתוקף ירידת תפקודי כעקרת בית?האם זה נחשב ירידה בתפקוד?אודה על תשובתכם.יישר כח על העזרה!!
לך קצבת נכות.מצטער.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר