תודה רבה מאוד מעיך את הידע והמהירות תגובה הייתי שמח באם היית מרחיב את דעתי בעניין מאבק הנכים להגדלת הגמלאות היכן זה עומד ועל כמה הגדלה נלחמים ומתי לדעתך תהיה הגדלה במתן הגמלאות
סולם החשיבות במדינת ישראל הנאורה
ראה לאחרונה הוגדל שכר חברי הכנסת
ב-10% והיום הוא עומד על 34000שח
ברוטו שלא לדבר על שרים וסגני שרים
וכל ההטבות הנילוות בגין תפקידם.
מיותר לציין שרוב חברי הכנסת אינם ראויים לשכר זה בגין פעילותם הדלה.
מיד לאחר מכן דרש וקבל יו"ר ההסתדרות עייני תוספת למגזר הציבור
תוספת ולאחר איום בשביתה קיבלו
6.5% תוספת לשכר ועוד שלל הטבות,
באותה תקופה היתה הפגנה של נכים
שאותה סיים כבוד ראש הממשלה בהבטחה להקים צוות שיבדוק את טענות הנכים וזכויותיהם,כמי שמצוי
בנושא וותיק בקבלת הבטחות שווא מהממסד אני יכול הודיע לך שהכל יתמסמס ודבר לא ישתנה לצערי.
הרצון היה להגדיל את הקצבאות לפחות לשכר המינימום אך איני
בטוח באם בכלל תהיה תוספת
השנה כפי שהיה בשנים עברו.
למה ?
כי יש הוצאות על מחדלי המדינה והנכים
חייבים לשאת בנטל ולשלם את המחיר של מנהיגי המדינה שצמודים לכסאות
בדבק בלתי ניתן לניתוק.
זהו אני את שלי כתבתי עכשיו תורך.
רק בריאות.
לצערי הרב עד שלא חווים את נושא הנכות והחיים לצידם לא מבינים על מה מדברים כמי שנאבק בעבר מאבקים ציבוריים אני חושב שיש דרך להילחם בתופעה הזילזול בנכים אבל שלב ראשון בכל המאבק הוא גיוס כמה שיותר אנשים לטובת המאבק הזה לשלוח נציג קבוע לכנסת לשבת בוועדות לשכנע את מי שצריך לשכנע להציע שינויי חקיקה רצינים וזה אפשרי מתוך הכרותי את חברי הכנסת הם מתים על הופעות בתקשורת ואם מגייסים עיתונאי וח"כ שילווה ניתן להגיע להשגים אין פשוט דרך אחרת ואם רוצים להאיבק בדרך אחרת היא צריכה להיות הרבה יותר חריפה ואני לא מתבייש לומר להקים מהומות לשבות לחסום כבישים ועוד.....
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר