שלום רב,אני בן 23 חולה במחלת קרהון קשה עם החמרה קשה מאוד במצבי ,נקבע לאחר שביקשתי ערעור בביטוח לאומי ועדת ערר נכות ,,הנני כרגע מקבל 62 % נכות מביטוח לאומי על מחלתי ,שזה 1309 ש"ח שבכלל לא מפסיק לי, השאלתי היא האם גם לאחר אישורי החמרה שהרפואים נתנו לי הוועדה יכולה להוריד לי את אחוזי למרות כל אישורי מהרפואים עם החמרה במצבי הרפואי שזה אמת לאמיתה?
האם הועדה יכולה לבטל לי לגמרי את הקצבה לאחר שאני מקבל 62% נכות על מחלת קרהון?
האם אני אמור לדאוג?
אודה לכם לתשובה
רועי
אחוזי הנכות,אך מצב זה הוא לא ריאלי אחרת לא היית מקבל את האחוז שקיבלת,אלא באם החלמת ולא חלה החמרה במצבך,לכן אין לך ממה לחשוש
במקרה הכי גרוע לא יעלו את אחוזי הנכות שקיבלת.
רק בריאות ובהצלחה.
כי קראתי באינטרנט שהיו מקרים שאנשים עם החמרה במצבם לאחר שהגישו מכתבי החמרה מהרופאים שלהם הורידו להם את אחוזים,נקבע בע"ה ועעדה לשבוע לערר נכות שבוע הבא ,ויש לי את איושרים החמרה גם מרופא גסטרו וגם מרופא משפחה, ,השאלתי שוב ,הםיכולים להוריד לי את אחוזים ומה זאת אומרת לא יעלו את אחוזי הנכות שביקשתי? מהי הכוונה כי לא הבנתי
אודה לך בבקשה לתשובה
רועי
שכתבתי,באם כבר קיבלת נכות והיא מוכחת לא הגיוני שיורידו,אך גם לא בטוח שיעלו למרות המלצות רופאיך על החמרה כי בסופו של דבר רופאי הועדה מחליטים ולא רופאיך.
רק בריאות.
האם עליי לחשוש שהם יורידו לי את אחוזי נכות שקילתי בוועדת רפואית?
כי קראתי באיטרנט למרות החמרה של אנשים אחרים וחחות דעת של רופאים שלהם הורידו להם את אחוזים,
אני מאוד חושש שיורידו לי ,המצ שלי במחלה מאוד מחמיר ויש ממציאם ,הוכחות שאכן מצבבי מחמיר
האעם עליי לחשוש שיבטלו לי את את הקצבה?
אשמח לתשובה ותודה וסליחה מראש
רועי
לי פתרון לחששות שלך.מצטער/
אין לי מה לחשוש שיורדיו לי את הקצבה,מאחר שכבר קיבלתי את האחוז גם אם הנני הגשתי ערור ?
לפי מה שאתה יודע ?
זאת הכוונה שלך מה שרשמת?
תודה וסליחה מראש
אשמח לתשובה
רועי
תקן אותי אם אני טועה אין לי מה לחשוש שיורדיו לי את הקצבה,מאחר שכבר קיבלתי את האחוז גם אם הנני הגשתי ערור ?
לפי מה שאתה יודע ?
זאת הכוונה שלך מה שרשמת?
תודה וסליחה מראש
אשמח לתשובה
רועי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר