העיניין הוא כזה: קיבלתי מכתב מביטוח לאומי להביא דפי חשבון מהבנק 3חודשיים אחרונים +פיקדונות בתקופה זאת היה לי בעוש סכום של30.000שח .בחודשיים הללו הוצאתי את רוב הכסף שהיה לי לתשלום חובות שהיצטברו כי הילדה שלי עברה ניתוח והיתה בהשגחתי במשך חצי שנה עד עכשיו.בתקופה זאת לא עבדתי . האם אהיה זכאית להמשך זכאות או עלי להוסיף מכתב אישי מדוע היה לי סכום גבוהה יותר מהנדרש בעוש במשך זמן זה,האם אני אקבל קנס ומהו גודל סכום הקנס על זה שהיה לי כסף יותר מהמותר וזכאותי תיפסק או שהם יראו בדפי החשבון שבחודש האחרון יש רק יציאות של כסף מחשבון העוש וכרגע הוא עומד בדרישתם,מה עלי לעשות. תודה,נסטיה
סכומים כאלה בפיקדון ולא בעו"ש לכן
אני מקווה עבורך שתהיה התחשבות בגלל מצב בתך והכספים שהיה עליך להוציא עבורה,כי בדרך כלל סכום כזה בעו"ש מקזז את הזכאות לקצבה בכלל
לכן פני אליהם בהסבר מצורף באם אפשרי גם עם מסמכים המוכיחים הוצאות עבור בתך וקווי לטוב,במידה ותתקלי בבעייה פני אלי ואנסה לסייע לך ללא כל תמורה.רק בריאות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר