שלום רב!
פניתי לביהמ"ש לעבודה בנצרת לאור קביעת הנכות של ביטוח לאומי בשיעור של 60% וזאת למרות חוו"ד רופא תעסוקה והמנתח שניתח אותי בשל בעיית לב קשה כי איני כשיר לעבודה כלל אך הם כאמור לא מכירים בי כנכה בשיעור של 100% ביהמ"ש קבע כי עליהם לדון שוב בתיק לאור גילוי של מסמך נוסף של הוועדה השיקומית שתומכת בדעה כי אסור לי לעבוד כלל!!! מיום מתו ההחלטה עבר חודש וחצי הביטוח הלאומי לא מחזיר לי תשובה שניגשתי לסניף אמרו לי להמתין שיקראו לי שוב לוועדה חדשה,לציין כי אני תלוי כלכלית בקצבה הזו לצורך רכישת תרופות המוסד מתעלם מהדחיפות שבעניין ומהחלטת ביהמ"ש רציתי לדעת מה ההליכים שעומדים לרשותי האם ניתן לפנות לביהמ"ש בבקשה להורות להם על כינוס הוועדה בדחיפות כי מבחינתם זה לא ממש מעניין והם לוקחים את הזמן שמבחינתי הינו יקר.
אודה על תשובתכם כי אני חסר אונים.
לקצבת הבטחת הכנסה,תוכל לעיין באתר הביטוח לאומי - הבטחת הכנסה
על זכויותיך במקביל להמתנה לועדה
חוזרת שעליך לעבור,איני מטיף של הביטוח הלאומי,אך לעיתים רופאים לא זמינים ,חולים או נמצאים בחו"ל ועל הביטוח הלאומי לקיים ועדה באותו הרכב שלא תמיד זמין יתכן שזו הסיבה
לעיכובים,אז התחמש בסבלנות ותהיה
בריא,יותר חשוב מכל ועדה.בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר