שלום רב!
אני חולה לב ואחריי התקף לב וניתוח לב פתוח נאסר עליי לעבוד ואף הופסקה עבודתי בשמירה ע"י רופא תעשיה והמנתח שניתח אותי בוועדה הראשונה בביטוח לאומי קיבלתי 60 אחוז בערעור שהגשתי לביה"ד לעבודה השופט בהחלטתו הפנה את ביטוח לאומי למכתב נוסף שלא ראו אותו בוועדה הראשונה המכתב הוא של פקידת שיקום שממליצה לראות אותי כנכה 100% אשר אסור לי לעבוד כלל.ניגשתי לוועדה לאור החלטת השופט התחושה הייתה מזלזלת הם עדיין לא לקחו ברצינות את התיק הרפואי(כך הבנתי מדבריהם ושאלותיהם) במידה ושוב פעם ידחו אותי ברצוני לדעת האם ניתן לערער לביה"ד ארצי לעבודה?האם השופט בערעור בסמכותו לפסוק שהביטוח לאומי יתן לי 100 אחוזי נכות???? או שהשופט לא יכול להחליט עבור הביטוח לאומי.
אודה על תשובתכם כי אני כבר חסר אונים לאור כך ששום מקום עבודה לא מוכן לקבל אותי ומצבי הכלכלי קשה.
אם החלטת המוסד לביטוח לאומי אינה מניחה את דעתך, אתה רשאי לערער לפני בית הדין לעבודה.
את הערעור עליך למסור לבית הדין לעבודה. על החלטה של בית הדין האזורי אפשר לערער לפני בית הדין הארצי, ירושלים.
מומלץ כי תפנה ליעוץ משפטי מלווה.
בריאות והצלחה
יגאל כהן, עו"ד
*התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר