שלום רב
לפני חודשיים שלחתי תביעה להבטחת הכנסה במעטפה נתתי את כל הפרטים והמסמכים ושילשתי במקום המתאים.
לאחר חודש משראיתי שאין תגובה מהביטוח שלחתי להם פקסים רבים ופניות דרך האתר שאני רוצה לקבל תגובה מהם על התביעה ששלחתי.
רק עכשיו חזרו אלי בטלפון ואמרו שאין להם את התביעה שאני ישלח שוב
ושזה יחשב מחדש כאילו לא שלחתי.
האם יש משהו לעשות לגבי העוול הזה?
כלל אצבע שאני ממליץ תמיד, הוא לשמור ברשותך את העותקים המקוריים של המסמך וכן מכל מדיה ואו הדמיה שיש ברשותך והנוגעת לתביעה.
כל מסירת חומר כלשהו ו/או שליחתו יבוצע בדואר רשום ע"מ להקל על איתורו ו/או במסירה אישית באמצעות שליח דואר.
במקרה וכבר הגעת לגוף המקבל ומסרת את החומר אישית, החתם את המוקדנית ו/או פקידת התביעות על אישור קבלת החומר הכתוב.
במקרה שלך, מומלץ כי תכין עותק נוסף של החומר הכתוב ותשלח אותו למוסד לביטוח לאומי בדואר רשום ו/או מסירה באמצעות שליח בצירוף מכתב, בו תסביר את השתלשלות העיניינים ובקשה להכרה לפי משורת הדין בתאריך הקודם של המסירה כתאריך הגשת התביעה.
בהצלחה
יגאל כהן, עו"ד
*התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר