שלום לך
אני היה לי תאונת עבודה מחודש 24-12-09 והגשתי תביעה לדמי פגיעה וקיבלתי על 3 חודשים ,לפני התאונה היה לי משכורת חודשית בסך של 5000 ש"ח , ואחרכך הגשתי תביעה לנכות ולאחר שעברתי ומהועדה רפואית ראשונה קיבלתי נכות זמנית באחוז 30 % ( הגשתי התביעה לבד כי אין לי כסף לעו"ד,אני כבר בבית יותר בבית יותר משנה וחצי )
אני כבר יותר משנה וחצי ללא הכנסה עכשיו מה אני אקבל כספים מביטוח לאומי לאחר הנכות הזמנית הזאת?? ומה השלב הבא
תעזור לי בבקשה
עליך להמתין לזימון לועדה רפואית במועד סיום נכותך הזמנית כפי שנקבעה ע"י הועדה הרפואית לקביעת נכותך הקבועה.
איני יודע אם תאונת העבודה היא תאונת דרכים ו/או בעבודה.
בהנחה שבעבודה,
היית אמורה לקבל תשלום בגין נכותך הזמנית בגובה 75% מהשכר הקובע ולתבוע את ההפרש מחברת הביטוח של המעביד.
מומלץ כי תפני למוקד הביטוח הלאומי 6050* ותבדקי את זכויותיך.
במקרה והתשובה לא תניח את דעתך מומלץ, כי תפני ליעוץ משפטי באמצעות הסיוע המשפטי של הבטל"א.
יגאל כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
תודה על המענה האדיב שלך
כאילו הם ישלמו לי בגין כל התקופה שהייתי בבית עד שנקבעה לי הנכות הזמנית ?
יעני מגיע לי 75% כפול כל התקופה (12 חודשים שהייתי בבית) זה אקבל תשלום חד פעמי? בנוסף לקצבה חודשית בשיעור 700 ש"ח ?
נכון? או עשיתי החישוב טעות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר