שלום לך
הגעתי לועדת ערר ישבנו שם 3 מבוגרים נחמדים.
אחד מהם דיבר איתי והשנים עיינו בתיק לסרוגין.
הסברתי להם את חומרת המצב כפי שרשמתי בדף טענות(מסרתי להם אותו שישאר אצלם)(אמרתי להם שאני סגור בחדרי כל היום לוקח כדורים לא שירתתי שירות מלא רק כמה חודשים.ואני שותה חריף הרבה בשום עבודה לא מקבלים אותי בגלל פרופיל 21 נפשי.)
הסברתי שאני מטופל בבהר"נ.ושאני לוקח כדורים והמצב הנפשי שלי קשה מאוד
וכל סיפור חייי הקשה(בכיתי מאוד כי ממש נשפכתי מהמצב שלי)זה בסדר או לא ?אחרי 20 דק לערך.אמר לי אחד האנשים שדיבר איתי "בסדר גמור רשמנו הכל,
חתמתי על מה שכתבו.הם הקשיבו לי מאוד יפה ושמעו את הטענות שלי.
ראיתי את העצב בעינים שלהם ממה שסיפרתי להם.
אני מקווה שיכירו בי ביטוח לאומי ושיתנו לי את המחייה שלי
למה שאלו אותי כמה זמן אני לא עובד?
יכול להיות שאני אקבל רטרו?
כמה זמן מחליטים על רטרו ומתי מקבלים תשובה?
תודה רבה על כל מידע.
שלום לך,
גם אני הייתי בוועדת ערר עם אבי , שאלו אותי גם אותו שאלות,כמה זמן אני לא עובד,כמה חודשים בסך הכל עבדתי,וכמוך גם אמרתי שאני יושב כל יום בבית שלי בחדר ואני לא יוצא בגלל בעיה רפואית שהולכת ומחמירה אצלי,ואני סובל מכאבים
ולשאלתך א.אם קיבלת בער קצבה חלקית ולפי דעתי יאשרו לך קצבה מלאה יתנו לך רטו,+קצבה מלאה זמנית עד שנה הבאה לבדיקה חוזרת
אז לפי דעתי וניסיון שלי בוועדות יאשרו לך ויתנו לך
בהצלחה והמון בריאות
עד לפני שנה וחודשיים לא היתה לי שום הכנסה אחי,
הינו מקבל הבטחת הכנסה עם אישתי. כרגע אני שנה וחודשיים לא עובד ולא מסוגל לתפקד בעבודות מבעיות רפואיות שלי.
שאלומ אותי בוועדה למה אני לא עובד והסברתי להם הכל. לפי מה שרשמתי פה בהודעתי...
אני מקווה שיהיה בסדר ושכל התלאות הללו יסתיימו.
שיכירו בי ובנכות שלי.
תודה רבה אשמח לעוד תשובות.
שלום בן
ועדת הערר אמורה להחליט בנושא נכותך ולקבוע את אחוזי הנכות בהנחה שלא חסרים לה מסמכים נוספים ו/או בדיקות.
בממוצע לוקח 3 שבועות עד חודש וקצת כדי לקבל את ממצאי הועדה.
השאלה לגבי העבודה קשורה לנושא כושר ההשתכרות שלך.
לאחר שתקבל את ממצאי הועדה תבקש לקבל את הפרוטוקול ומומלץ להציגו בפני עו"ד מתחום הביטוח הלאומי לבחינת החלטת הועדה.
בהצלחה
יגאל כהן, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המצב הנפשי מאוד קשה והסברתי להם את כל חומרת מצבי.
מה דעתך לפי מה שרשמתי?
תודה רבה
מומלץ להמתין להחלטת הועדה כפי שכתבתי ולבקש את הפרוטוקול. אם ההחלטה לא תשביע את רצונך אתה מוזמן לשוב ולפנות לפורום.
בריאות והצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר