שלום רב אני כבן 39 סובל ממחלה קשה בכטרב מחלתי מיתקדמת וסוערת קושי בהליכה רב פירקי ירכיים שחוקים ועמוד שידרה נכותי 51 רפואי 75 אי כושר לצמיתות אני הופעתי בפני הוועדה לניידות מחוזית וניקבע 80 אחוז לאחר שנתיים הגשתי החמרה וניקבע 80 אחוז אבל לצמיתות המלל עירער בוועדה לעררים הורידו לי ל60 אחוז עירערתי לבית הדין והחזיר לוועדות חזרה לנמוק למה ניקבע 80 אחוז הופעתי בפני הוועדה לעררים ממתין לתשובה ביטוח לאומי מפקיד את רופאי בקביעת דרגת נכות רופאים מקבלים הנחיות ברורות להוריד נכות בענייני ניבדקתי מיספר פעמים ויש לי כויצה כיפופית כויצה לא יכולה להישתנות הלה רק להחמיר לפי הרפואה וחוות דעת מומחים הבעייה אני לא יודע איך אותו רופאים ישנים הייטב בליילה עים הרגשה מצפונית והחלטות שלא משקפות את האמת לפחות בענייני אני ממש עצוב איך רופאים משקרים ולא נותנים את אמונתם ודואגים להנטרס המלל עצם העובדה שהמחלה שלי רק מחמירה לקשה לפי קלינית והדמייה ממש אני מיתבייש בעניין זה הייתי מאוד מעוניין ללכת לקליניקה של אותו פוסק בענייני ואני בטוח שאים הייתי בפרטי ומשלם כחוק היחס קצט שונה בהחלטה כי יש פירוש נכון למחלתי אך בנסיבות הללו רופאי הוועדות לצערי מורידים נכות גם שיש החמרה קשה ולא פועלים על פי הניראה ממש עצוב לי אני כותב בפורום אורטופדייה כ 10 רופאים בכירים מוסרים לי שכויצה כיפופית רק מחמירה מדובר בהחלטה תמוהה לצערנו ממתין לתשובה בעניין זה תודה על ההיתייחסות
כדאי לקבל ייעוץ מקצועי בעיניינך מעו"ד מהסיוע המשפטי, על מנת שלא יעלה לך כסף, ומעו"ס הרווחה.
בברכת הצלחה ורפואה שלמה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר