שלום רונן, תודה על התגובה המהירה, העניין הוא מאוד פשוט, מכיוון שאין ספק בכנות הנישואין שלנו הפקידה במשרד הפנים הייתה אמורה לתת לנו אשרה א5, אני אף בקשתי אותה מסיבה זאת, היא סירבה לתת אותה ואמרה לנו שאלה הנהלים ושאם ארצה אז אני יכול לפנות לשר הפנים, מדובר בו בשקר מוחלט מצידה, דבר שלא היה ידוע לי אז, אחרת הייתי מבקש פקידה אחרת ומתלונן עליה!, אין שום ביטוח פרטי המכסה הריון בבית חולים, במזל מצאתי את מה שיש, אין שום סיבה שבריאותה של אשתי ושל בני העובר יהיו בסכנה בגלל רוע הלב של הפקידה הנ"ל ושל נוהלי משרד הפנים בפרט, אני מעוניין לבקש שידרגו את מעמדה של אשתי בדיעבד מכיוון שנעשה לנו עוול, אני מעוניין להתלונן כנגד אותה פקידה ואף לתבוע אותה אזרחית, אם אתה מכיר מישהו שמוכן לעזור, בנוסף לכך אני מעוניין לפנות לבית המשפט העליון לביטול הנוהל המרושע של שלילת זכויות רפואיות מאנשים הנמצאים באופן חוקי במדינה, אני קורא לחוק אשר יסדיר את העניין, בבריטניה עשיתי ויזה, שילמתי 600 פאונד וזכיתי למלוא הטיפול הרפואי ומין הראוי שיעשו זאת גם כאן, זו בושה וחרפה שמדינה ששר הפנים שלה דתי מאפשרת עוול שכזה זהו חילול השם גדול ! שפשוט יקחו יותר כסף על בקשת הויזה ויסדירו את עניין הרפואה!. בס"ד,בברכה, משה
משה שלום,
אני מסכים איתך שאי מתן שירות רפואי ועזרה מביטוח לאומי יוצר מצב קשה לך ולאישתך אשר בהריון, ואני מסכים איתך שצריך לחוקק חוק שכזה, אולם בינתיים לפי מצב דברים הקיים היום אין אופציה מעבר למה שציינתי קודם לכן.
בהצלחה,
רונן גביש, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר