לפני כשנה לאחר פרימה לביתו נגנב לחמי הדרכון. באותה עת הוא בחר שלא להגיש תלונה במשטרה.
לפני כחודש הוספקו תשלומי ביטוח לאומי ונאמר לו כי הוא בחו"ל.
לא אני ממש לא בחו"ל ענה להם אני פה! הדרכון שלי נגנב . חבל מאוד. הוא נענה
כי עד שהמשטרה לא תתפוס את העברין שנכנס ויוצא מהארץ עם הדרכון שלך אין אנו יכולים לשלם לך את קצבת הנכות שלך.
חוץ מלהפוך שולחנות מה עוד ניתן לעשות?
ויעשה הכל כדי לא לשלם קיצבאות אם לא יוצגו המיסמכים הנידרשים כדרישתם תוכלי לומר לדודך ללכת להיתלונן בתחנת המישטרה עד כמה שידוע לי לא חל חוק היתיישנות בנוגע לקבלת תלונה מוצדקת תתלוננו שניפרץ ביתכם וניגנב רכוש בין היתר תעודת זהות ודרכון של המיסכן שפרצו לו להלן חמך לאחר הגשת התלונה תבקשו אישור על הגשת תלונה שביתכם ניפרץ מהתאריך המצויין אותו יום הפריצה לבית חמך ותעמדי על דרישתך לקבל אישור עבור הגשת התלונה מתאריך הפריצה רטרואקטיבית תצלמי את האישור הזה לפחות חמש פעמים כדי שיהיה לך עותקים באם תידרשי להמציא לבנק אליו דודך מישתייך מיסמכים שככל הניראה גם הויזה ניגנבה וחמך כניראה מבוגר לא בדק מה ניכנס ומה יצא מחשבונו ומי גיהץ לו את הויזה לסיכומו של עניין את האישור את מציגה לביטוח לאומי תוך ניפנוף בהעתקים כמובן אל תימסרי את הטופס המקורי רק אם תיתבקשי לכך ויעמדו על כך שרק אם הטופס המקורי הביטוח לאומי יכול להגיש את הבקשה לקבל את הסומים שאותו קשיש חמך אמור לקבל רטרואקטיבית אני לא עורך דין ולא מיתיימר להיות אני אזרח שמנסה לעזור לקשישים נכים וילדים נשים וטף חלושי כוח רק מי יעזור לי? כמובן אוהב אותך בורא עולם ישר כוח על תמיכתך בחמך כל הכבוד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר