לפני כשבועיים הגשתי תביעה להבטחת הכנסה (לא נכות כללית) ונרשמתי בשירות התעסוקה כדורש עבודה אך הסברתי לפקידה המטפלת כי אינני יכול לעבוד כעת ושאני מעוניין להתייצב בועדה רפואית.
אני כשנה וקצת לא עובד למעשה וככל הנראה סובל מסוג מסויים של חרדה שמלווה בתסמינים פיזיים קשים כגון הזעה רבה אלרגיות נוראיות ועוד..
בעוד כשבוע וחצי תהיה לי ועדה רפואית ואני אמור להיפגש בקרוב עם עובד סוציאלי קליני שאמור לתת לי חוות דעת בכתב ואבחנה למצבי הנפשי על מנת שאגש איתה לועדה.
חוץ מהמסמך שאני אמור לקבל ממנו אין לי שום מסמכים רפואיים שקובעים שאני סובל מבעיה פיזית למעט נזלת אלרגית כרונית.
השאלה שלי האם מכתב כזה על ידי עובד סוציאלי קליני המתאר מצב של חרדה קשה יוכל לסייע לי בועדה הרפואית לשכנע את הועדה כי כעת אני אינני מתאים לעבודה ?
האם הועדה תתיחס ברצינות לחוות דעת כזאת או שאני אהיה חייב להגיע עם חוות דעת של פסיכיאטר בלבד ?
תודה.
הוועדה תתיחס מאד ברצינות לחוות דעת של עובד סוציאלי, אך אין זה במקום חוות דעת פסיכיאטרית, ממליצה, גם על אבחון פסכיאטרי.
בהצלחה,
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר