אני בן 43 סובל מקרדיומיופטיה היפרטרופית חסימתית פירפור פרוזדורים והפרעה דיאסטולית קשה אני מושתל דפיברילטור וכבר קיבלתי 3 שוקים חשמלים מהדפיברילטור בגלל הפירפור לאחר ניסיונות רבים לאזן אותי תרופתית ולא הצליחו זומנתי לעבור אבלציה בתאריך 1.5.11 והוסבר לי שלאחר זה הלב יהיה תלוי רק בקוצב זה מפחיד ואני לא יודע אם לעבור את האבלציה ושנית כיום אני מקבל נכות לפי 40% נכות ו60% אי כושר לדעתי זה מעט ושאלתי היא אם אבלציה שאני העבור יכולה ליפגוע לי בקצבת הנכות או להגדיל לי את אחוזי הנכות יש לי ועדה רפואית להחמרה ב12.5.11 ואני לא יודע אם לעבור את האבלציה ליפני או אחרי הועדה יש לי אפשרות לדחות את האבלציה יש לציין שהאבלציה שאני העבור זה ניתוק הקשר החשמלי בין העליה לחדר השמאלי ולכן צריך להחליף את הדפיברילטור למכשיר אחר עם 3 אלקטרודות
הפורום לא נועד ליעוץ כיצד לנהוג לקראת ועדה רפואית ובודאי לא להעריך את החלטת הועדה הרפואית "בחינת ביצה שטרם נולדה", או להמליץ האם לבצע טיפול רפואי כזה או אחר.
מומלץ כי תפנה ליעוץ משפטי סדור בתוספת חוו"ד רפואית תומכת לקראת הועדה.
בריאות והצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר