מה אפשר לעשות כדי לא לדחות לי את התביעה הנוכחית,ולהתחיל תביעה חדשה עד 60 יום? אני במעצר בית.קבלתי מכתב 02/05/11 שלא השלמתי את הטפסים החסרים מ22/03/11 ודוחים לי את התביעה,וזה לא נכון.שלחתי את הטפסים החסרים מ22/03/11 ולאחר 3 ימים שוחחתי עם נציגי ביטוח לאומי בטלפון שאמרו לי במפורש שהטפסים שלך התקבלו,אבל חסר לך 2 טפסים נוספים.כמו כן השלמתי את 2 הטפסים החסרים ולאחר 3 ימים אמרו לי נציגי ביטוח לאומי שקיבלו את כל הטפסים ולא חסר שום טופס.ואין דרישה לטופס חסר כלשה! ו.במהלך 4 שבועות האחרונים שוחחתי עם כ 10 נציגים שאמרו לי שלא חסר טפסים וגם היום 08/05/11 מופיע במחשב שהתקבלו כל הטפסים.אני בתקופה קשה וצריך את עזרת ביטוח לאומי,תמיד שילמתי ביטוח לאומי בחיי.הבירוקרטיה של הטפסים שמסרתי גורמת לאי הבנה שלא באשמתי.אני מבקש לא לידחות את תביעתי ,אני לא אשם באופן שבו מתקבלים טפסים ששלחתי ווידאתי זאת טלפונית.אני עמדתי באופן הוגן בהתנהלות שלי כלפי הביטוח לאומי בצורה נכונה כששלחתי טפסים ווידאתי שהתקבלו,וזה לא פייר ולא צודק להגיד שחסר ולהעניש אותי כשאני פעלתי נכון.
מומלץ כי תסתייע בנסיבות הקיימות ביעוץ מעו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
את נתוני השאלה של יוסי (9/5/2011) אני מכירה מקרוב כמעט קרוב לשנה. מדוע יש צורך בסיוע של עו"ד עקב מחדלים שנראים דווקניים ו/או מחדליים ו/או ברור שהם "באשמת" הביטוח הלאומי. לא יתכן שבעידן שבו יש אישורי פקס המעידים כי נשלחו הטפסים, שיש מוקד של הביטוח הלאומי עצמו שמאשר קבלת הטפסים בסניף, יישלחו לאותו אדם- הזכאי לקצבה בשעת צרה, מכתבים כאילו חסרים להם טפסים. שמא הגיע הזמן לשינוי? ואולי אף פיצוי כספי למי שמטורטר באופן כזה, אז נראה כי היו פוחתים המחדלים הללו מצד הב"ל.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר