האים ביגלל שהילדים שלי בפנימיה ..אני מפסיד את הזכויות שלי בתור מישפחה חד הורית ואני ניקרה יחיד...לציין שאני זה שתומיך בילדיי אים זה לידאוג לכול מחסורם ...יש לי בית 3 חדרים שלכול ילד יש את החדר שלא את הארון שלא והמחשב שלא וטלויזיה הילדים באים אליי כול שישי שבת וחגים וחופשות..אני זה שדואג ללבוש שלהם..וכול מה שהם צריכים ...לא מספיק שאימא שלהם ניפטרה ...אז בה ביטוח לאומי ולא נותין להם את הזכויות שלהם...ועוד לוקח מהם...ותועין שלא מגיע להם כלום ביגלל שהם בפנימיה ....האים אני ניקרה יחיד ביגלל שהילדים נימצאים בפנימיה
מי מממן את עלות הפנימיה ,אתה או הרווחה?
בברכה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
הרווחה ממנת..את הפנימיה..בילבד ...מתאי שאימא שלהם הייתה בחיים הם היו מוכרים כמישפחה חד הורית...והוצה להם צו ניקקות...ואני סך הכול ביקשתי שיכירו בי גם כמישפחה חד הורית ...כמו שהם היו אצל אימא שלהם...ליפני שאי ניפטרה...אני זה שדואג לכול מחסורם....והקיצבת שאירים זה בשבילהם ולא בישבילי...סך הכול שהם יחיו יותר טוב..ולא יחסר להם כלום...וזה לא אומר ביגלל שהם בפנימיה הם לא צריכים לקבל את זה
הווה ידוע לך, שאחזקת ילד בפנימייה , עולה למדינה, כ - 10.000 ש.ח. חודש בחודשו. ,אני מניחה, שהדבר היחידי שחסר , ואני מאמינה, שאתה משתדל,ויכול לעזור , זה , הקשר החם והאוהב שלך.
בברכה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
הילדים שולבו בפנימיה בתור עזרה.....חוץ מלילמוד בפנימיה יש לכול ילד את הצרכים שלא ...והוא צריך שיהיה לא את הבית שלא החדר שלא המחשב שלא הציוד שלא הבגדים שלא...הפנימיה באה בתור עזרה למישפחות שיש להם בעיות ...כמו הילדים האלה שאין להם אמא .....הבית מנוהל בדיק כמו שהם נימצאים בבית....וזה לא אומר שביגלל שהם בפנימיה צריכים לקחת להם את ההטבות שלהם ....כי אז יוצה שהם למעשה משלמים חלק עבור הפנימיה....וגם יש חוקים במדינה ...ולא יכול היזה מישהוא לבוא ולהגיד שפנימיה עולה כסף...אני לא מאחל לאף אחד ליהיות במצב של הילדים האלה...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר