קודם כל תודה על תשובתך, תעיין שוב בשאלתי כדי שלא אצטרך לכתוב שוב. עדיין לא ברורה לי תשובתך. אני יודעת את החוק של 10 חודשים מתוך 14 חודשים או 15 מתוך 22 . אך זו לא הנקודה כי בקריטריון זה אני עומדת. מכיוון שיצאתי לשנת שבתון מה1 בספטמבר 2010. כלומר עבדתי עד אוגוסט 2010. וילדתי ב8 לאפריל 2011. אני יודעת שכל מורה שיולדת בשנת השבתון זכאית לקבל דמי לידה מביטוח לאומי. כך היה אצל מורות שילדו בשבתון. אך הטענה של ביטוח לאומי לגבי זה שמכיוון שעבדתי בעבודה אחרת לא משרד החינוך בזמן השבתון ועבדתי עד הלידה מתחשבים רק בחודשים האחרונים. האם מותר להם לעשות לי עוול כזה. אני אמורה לקבל 30000 שקל על עבודתי במשרד החינוך לעומת העבודה השנייה שאני עובדת פעמיים בשבוע שעה כל פעם.
את זכאית לערער. טרם הגשת עירעור, אני מציעה לבדוק בבטוח לאומי, שאכן יש להם את כל המסמכים, כפי שאת מציגה.
אשמח לעזור בהמשך
בברכה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
בנתונים הקיימים בידי והם רק הפרטים אותם ציינת, מומלץ כי תקבעי פגישה בסניף הבטל"א הקרוב, הציגי את עמדתך ובקשי לקבל התייחסות מפורטת.
במידה והתשובה לא תשביע את רצונך, מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר