הייתי בועדה רפואית כתוצאה מתאונת עבודה קבעה הועדה 19% נכות צמיתה וציינה לא להפעיל תקנה 15 , למרות שבועדה ציינתי כי שכרי אומנם לא ירד מכיוון ששעות ההעדרות שאני חסרה וכן הימים מנוכים לי מיימי מחלה וחופשה על חשבוני כרגע אני נמצאת כבר במינוס חופשה
תודה
נעמי בורשטיין
זכותך לערער...
בברכה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
תקנה 15 קובעת כי הועדה רשאית לקבוע דרגת נכות יציבה גדולה עד מחצית מזו שנקבעה לצד המבחנים, או מזו שנקבעה מכוח תקנות 14 או 31(ב) בשים לב למקצועו ולגילו של הנפגע, ובלבד שדרגת הנכות היציבה כתוצאה משינוי זה לא תעלה על 19% אם דרגת הנכות פחותה מ-20%, ובכל מקרה אחר לא תעלה על 100%.
(ב) הועדה תתחשב במקצועו של הנפגע כאשר לדעתה הוא אינו מסוגל לחזור לעבודתו או לעיסוקו והנכות הביאה לירידה ניכרת ולא לזמן מוגבל בהכנסותיו.
(ד) הועדה תקבע את דרגת הנכות לפי תקנה זו רק לגבי אותן הפגימות הנובעות מהפגיעה בעבודה שבקשר אתה נקבעה דרגת הנכות, ולאחר שנוכו פגימות שאינן קשורות באותה פגיעה בעבודה.
לפי דבריך, ציינת בפני הועדה ששכרך לא ירד והשאלה האם לא לזמן מוגבל. הנקודה השניה מסוגלותך לחזור לעבודה או לעיסוקך. אם ב-2 הנקודות הנ"ל חל שינוי, מומלץ לבחון הגשת ערר כהמלצת עו"ס טובה יששכרי באמצעות עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר