שלום,
אני בת 26 , רווקה , מתגוררת עם המשפחה , לא עובדת , למדתי שנתיים באוניברסיטה אבל לצערי לא יכולתי להמשיך בגלל הידרדרות במצבי הבריאותי ...
כמה אחוזי נכות אפשר לקבל אם סובלים מ-
1. כוויה נרחבת משנת 1999 כ- 50 % ( צלקות לאורך קו לסת תחתונה כולל צוואר – צלקות מהחזה עד הברכיים (אספקט קדמי) - צלקות ע"פ זרוע ומפרקים ימין ושמאל עם הגבלה ביישור המפרקים עד 90 מעלות – הצלקות בירכיים דו"צ ללא הגבלה בתנועה – הגבלה בהתפשטות בית החזה , השדיים ללא פטמות , סינמסטיה ... ) . ולכן עברתי מספר רב של ניתוחים פלסטיים והשתלות עור ...
2. מ- 2006 עד עכשיו דלקת כרונית בקיבה ובתריסריון וכאבים כולל הקאות בהתחלה היו דמיות ואחרי הניתוח לא , רוב האוכל גורם לבחילות והקאות , בינתיים אני נמצאת בתת משקל בגלל כך ....
3. מ- 2007 ועד עכשיו אנמיה מיקרוציטית עם מחסני ברזל נמוכים שכמעט אפסים . קיבלתי עד עכשיו יותר מ- 50 מנות דם בשנים האלה וגם כן קיבלתי ומקבלת עירויי ברזל כל חודש ... ולכן רוב הזמן מרגישה בכאבי ראש , סחרחורת , חולשה , ...
4. עברתי ב 22.10.2008 ניתוח GASTRECTOMY + VAGOTOMY בשל כיבים מרובים בקיבה ובתריסריון שמדממים מדי פעם ללא שיפור במתן תרופות בכמות המקסימאלית ...
5. כמה מקרי PANCREATITIS בשנת 2008-2009 כולל אשפוזים עם הטבה בטיפול .
6. כותרת של סוכרת 2008-2009 עם טיפול בגלוקופג' ( בחצי השנה האחרונה ארבעה מקרי היפוגליקמיה עם איבוד הכרה עד אשפוז בטיפול נמרץ בכל פעם .
7. מ- 22.1.2009 סובלת מאוסתיאומיאליטיס וטנוסינוביטיס כרוני בכף הרגל , כאבים בכל הרגל , נימול וקושי בעמידה על הרגל יותר מדקה ... טיפול תרופתי חזק נגד כאבים אפילו לפעמים נרקוטי וזה יומיומי וכל זה עקב קניסת גוף זר בכף הרגל . ארבעה ניתוחים ברגל והחמישית בדרך ... אשפוזים חוזרים בגלל הכאבים וההפרשות שמצריכות טיפול אינטיביוטיקי בווריד ואחר כך בפומי לתקופות ארוכות , חבישות רוב הזמן , לפעמיים יש שיפור אבל אח"כ המצב מדרדר ...
תודה והמשך יום נעים
שלום רב,
לפני המתואר את בעלת אחוזי נכות גבוהים ביותר.
אני הייתי ממליץ בחום להגיש מיד תביעה למוסד לביטוח לאומי בענף נכות כללית על מנת להעמיד אותך באופן מיידי בפני וועדה רפואית של המוסד, בכדי שיכלו לקבוע לך אחוזי נכות.
בעשותך כן, תשפרי את מצבך הנוכחי בצורה ניכרת:
1. תקבלי כל חודש קצבה חודשית מהמוסד לביטוח לאומי.
2. תהיה פטורה מלשלם דמי ביטוח לאומי.
3. תזכי להטבות מרובות מול גופים שונים לרבות בעניין הדיור.
4. תוכלי לעבור שיקום.
אונם אינני רופא אולם על סמך נסיוני הנכויות המרובות שלך יקנו לך נכות כללית גבוהה מאוד.
אני ממליץ בחום שתפני אל עו"ד המבין בתחום, כמובן, את רשאית לבחור כל אחד ואחד, על מנת שיעזור לך למצות את מלוא זכיותיך.
בברכת רפואה שלמה,
רונן גביש, עו"ד
מומחה בתחום נזיקי הגוף וביטוח לאומי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר