1.שמי שלומי ואני בן 21, בגיל 19 הייתי אמור להתגייס אולם בשל כל מיני בעיות רפואיות חוזרות ונשנות נדחה גיוסי בכשנה ואף יותר, במשך אותה השנה לכל אורך הדרך בועדות הרפואיות דאגו להזכיר לי שיכול מאוד להיות שבעוד שבועיים אני אתגייס אולם זה נשמך כפי שאמרתי כשנה+
כשבועיים לפני מועד גיוסי גיליתי במקרה דרך חבר שהשתחרר שלכל דחויי גיוס של שנה ומעלה מגיעים דמי אבטלה, רבים אמרו לי שבהחלט יש לי סיכוי טוב לקבל רטרו-אקטיבית את מה שמגיע לי ולא ידעתי ורבים אמרו לי שזה חסר סיכוי.
האם זה אפשרי?
2. יש לי כתם לידה בחצי הפנים הימני, ואני עובר טיפולי לייזר כל שישה שבועות ובמשך עשרה ימים אני לא יוצא מהבית היות שזה נראה לחלוטין כמו תאונת אופנוע או כווייה מזעזעת ובעצם זה משאיר אותי חסר סיכוי בניסיון למצוא עבודה
האם מגיעה לי איזשהי קצבה אם כן מה עליי לעשות?
ברור שזה אפשרי! תלמד משהו.... ביטוח לאומי לא ירדוף אחרינו וידקלם לנו את הזכויות שלנו. עלינו להיות ערניים ובקאים ובכל הקשור לתנאי הנכות שלהם.
ממליצה להגיש תביעה לנכות כללית , על מנת לממש את זכויותיך, ממליצה על ייעוץ וליווי מיקצועי.
בברכת רפואה שלמה
עו"ס טובה יששכרי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד רונן אבניאל 055-4532804
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר