חברת מניות בינריות משכנעים להכניס כסף בכדי ללמוד בבורסה מבטיחים לימוד ורווח, ניכנסת בהבטחה כזאת ולאחר מכן כאשר אינני מבינה דבר ולא לימדו דבר מבקשים סכום כסף גדול יותר להשקעה בטוחה ככה הם טוענים שאין הפסד "אין מצב שכל המניות יורדות" ככה משכנעים ואז מבקשים ממך להביא כסף מכרטיסי אשראי ברגע שנותנים את המספר לכרטיס ינצלו את כל הסכום האפשרי בחשבוןהאשראי ( אני זוכרת שלא אישרו את כל הסכום אז למחרת הוא לקח את השאר בחשבון האשראי) הם שכנעו אותי לקחת 100000 הלוואה מהבנק, המעבר הזה מללמוד להפקדה של סכום כסף גדול מבלי להבין עדין, ולהבטיח תשואות טובות כל הדרך משכנעים להביא מקורות כסף בסופו של דבר הפסדתי את כל הכסף וחלק מהכסף שלא סחרתי והשארתי בחשבון התקשר אלי כל יום לבקש לסחור עם השאר שנותר בחשבון וזה הכסף.
שלום,
אין זו פעם ראשונה שעניין זה עולה פה בפורום.
את מדברת על סכומים שהם הרבה מעבר לתביעות קטנות ולכן אני ממליץ לך לפנות לעו"ד בתחום האזרחי לצורך הגשת תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר