התקשרו אלי מBIGGER ששיך לבזק בינלאומי, והציעו לי מבצע שהם יוצאים בו בעלות של 250 ש"ח + מע"מ לבנות לי אתר ולעזור לי לשווק אותו בגוגל. הסכמתי, והם לא טענו בפני שישנם אי אלו הגבלות לגבי האתר.
ההסכם היה ל 4 חודשים שמתוכם חודש חינם.
נתתי להם כתובת של אתר שכבר קיים, ואמרתי להם שיכינו אתר כפי שיש לי אחד לאחד, שיעשו "העתק" "הדבק" מהאתר שברשותי, וגם אישרתי להם לעשות כך.
לאחר כמעט חודש שלחו לי את האתר שבנו לי וחשכו עיני, גרפיקה בכלל לא דומה למה שנתתי להם, הרבה פחות עמודים ופחות תמונות.
כשהתקשרתי אליהם ואמרתי להם את דעתי על האתר, הם עדכנו אותי שאני מוגבל ב40 תמונות בלבד ו ב10 עמודי וורד, את זה לא אמרו לי בזמן השיחה עם הנציגה וגם לא שלחו לי איזה חוזה שאוכל לקרא את התנאים שלהם.
בזק בינלאומי עומד על כך שהאתר ישאר עם 10 עמודי וורד (שזה לא מספיק) ועם 70 תמונות.
רציתי לבטל עיסקה אך הם לא מוכנים בגלל שהם טוענים שאני מחוייב.
האומנם אני מחוייב או ניתן מה לעשות בעניין כדי לבטל את העסקה.
אגב: יש לי הקלטות של כל השיחות איתם.
שלום,
באם החברה לא עמדה בתנאים שהבטיחו לך טלפונית (הסכם בעל פה או בשיחה טלפונית גם נחשב להסכם) אתה רשאי לתבוע את החברה לביטול עסקה, השבה כספית ותשלום פיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר