שלום רב,
ברצוני להתייעץ בנושא הנ"ל
לפני כ 3 ימים רכשתי בעסקת טרייד אין רכב מליסינג פרטי מימוני מחברת טרייד מוביל
העסקה נעשה תוך כדי לחצים מתמידים .. ולצערי ללא שיקול דעת נרחב שלי .
הרכב שעליו בוצעה העיסקה הוא משנתון 2014 אין שום בעיה מכנית שנראית לעין חוץ ממצבר תקול.
בכל אופן לאחר שהייה במקום של 6 שעות בקירוב.. ומפאת לחץ המוכר ולחץ הזמן שילמתי מכספי מקדמה על מנת שיעשו שינוע לרכב... לאחר שראיתי אותו רק חיצונית חשבתי לתומי שהוא יתאים בתור רכב משפחתי כאשר מראש חשבתי על סוג רכב אחר..
כבר באותו היום שחזרתי עם הרכב התברר לי שטעיתי ומרוב הלחצים ביצעתי עיסקה שלא מתאימה לי .
יש לי 2 ילדים שניהם עם כסאות תינוק ונודע לי כי יש לי עוד אחד בדרך.
פניתי בתום לב למוכר ונענתי בשלילה שכן הרכב נמכר והוא עבר יד וכו' למרות שבפועל ובבדיקה מול משרד הרישוי הרכב לא עבר "יד".
הסכמתי לשאת בהוצאה של המימון שרכשתי .. ולהישאר עם אותו מימון רק שיחליפו לי לרכב קצת יותר גדול..
המוכר התעקש שלא ניתן .. והפנה אותי לשירות .. יש לציין שאני לא רגוע מאז העסקה ונפשית אני מותש.. אני לא נוהג כלל לבטל או לחזור בי מכל עסקה.. ומוכן לשאת ככל שאני יכול בנטל ההוצאה רק להגיע לפשרה..
במידה ולא אצליח להסתדר מבחינת השירות
האם יש לי סיכוי משפטי?
שלום,
ניתן לבטל עסקה בבית המשפט רק באם הצד השני לא פעל בהתאם לחוק.
לפי מה שאתה מתאר הצד השני פעל בהתאם לחוק ולכן אינני מבין מסיפור המקרה שלך מהי עילת התביעה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר