לפני כשנה ועשיתי טיפול שנקרא שימור והצמחת שיער שילמתי 7000 שקל עבור 8 טיפולים נניח בצד שהשירות שלהם מתחת לכל ביקורת וההמתנה שלהם פשוט ארוכה מאוד אבל ביום הפגישה הוסבר לי בדיוק מה התהליך איזה טיפול אני עושה ונאמר לי על ידי האחראי שהטיפול עובד ב100 אחוז לאחר 8 טיפולים אמרו לי ש3 חודשים אחרי סיום הטיפול יכול שינוי עבר שנה ושום דבר לא השתנה השיער נשאר אותו דבר שלחתי להם מכתב התראה לפני תביעה שאני רוצה החזר כספי וקבעתי פגישה עם האחראי שאמר לי שזה תהליך זה לוקח זמן והציע לי לקחת עוד טיפול בתשלום שעובד ב100 אחוז ולא הסכמתי לא מזמן יצא לי ליצור קשר עם מישהו שעבד שם ואמר שהטיפול הזה סתם חרטה וזה לא נכון זה נטו בשביל לעשות כסף על אנשים הבעיה שהוא לא רוצה שאני יחשוף אותו כדי לא לעצור בעיות השאלה אם אני מגיש תביעה על סמך מה אני יכול לתבוע את העסק..!?
שלום,
אתה יכול להגיש תביעה על הטעייה, רשלנות, הפרת הסכם, עוגמת נפש ועוד.
אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד טרם הגשת תביעה בעניינך (מהסיבה הפשוטה שהם ישתמשו בעו"ד בכתב ההגנה ואז סיכוייך לזכות עלולים לפחות).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך לשאלה שלי לצערי אני עובר על החוזה שחתמתי שאפילו אני בעצמי לא ידעתי שאני חתמתי על חוזה אולי על מה מותר או מה אסור לעשות כל מה שאני ינסה לעשות החוזה חוסם אותי מכל הכיוונים כמה שאני ארצה לתבוע אותם יש להם איך להתגונן השאלה מה אפשר לעשות מבחינת תביעה בבית משפט..!?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר