שלום
הגשתי דרך אתר תגיש לי באוגוסט אחרי שקיבלתי הודעת סמס תמימה לכאורה (אחרי חיוג ממספר של סלקום) תביעה קטנה על סך 10400 על חוק הספאם
אני יודע שזה 1000 שח אבל כבר נמאס לי מהחברה הזו שמתקשרים בלי סוף מדי שנה להציע חבילות. לפעמים בחגים לפעמים באמצע שבוע ממספרים חסומים וכו..
אני רוצה לציין שאחרי שהגשתי באתר תגיש לי את התביעה סלקום החזירו מכתב הגנה שאומר שהכל מופרח ושמותר להם להתקשר אליי ורק בשליחת מסרון שהוא שיווקי ושאוכיח זאת אז רק אפשר לתבוע.
מדובר במסרון ששלחתי אחרי שחייגו ממספר לא מזוהה שהוא אינו טלפון , שנא לא לחייג אליי. מיד לאחר מכן חייגה אלי נציגה שלהם ממספר פרטי שלה בסלקום (בעבודה כנראה) היא ניסתה לחייג אליי ושלחתי לה סמס שתסמס לי כי אני לא בעבודה (הייתי בעבודה אבל זה הודעה אוטומטית ולא רציתי שיפריעו) ואז היא אמרה לי שהיא מסלקום (דנה מסלקום) אמרתי לה שלא תחייג אליי ושאני לא מעוניין בשירותים שלהם. אז היא המשיכה וכתבה "אולי ניסו לתפוס אותך לגבי סלקום tv?" סימסתי לה שלא ושאני לא מעוניין ושתסיר אותי מהרשימה. היא אמרה אוקי והפסיקה לשלוח מאז הודעות.
באותו שבוע התעצבנתי עד כדי כך שהחלטתי להגיש נגדם כבר תביעה קטנה כי זה מאוס.
האם סלקום צודקים במקרה ואנ עלול להפסיד במשפט? הדבר היחיד שיש לי זה הטלפון שלהם שכתבתי ישר נא לסמס והם החזירו לי תשובה דרך דנה
מה עושים?
שלום,
בהתאם לכל מה שאתה מתאר אתה עלול להפסיד.
אתה יכול למחוק את התביעה כנגד החברה ולקוות שבית המשפט לא יחייב אותך בהוצאות לחברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר