שלום רב,
בשנת 2013 בעלי עשה החזרי מס , דרך חברה שעושה את ההחזרי מס , ולא בדק כמה עמלה הוא שילם להם, פשוט סמך עליהם .
השנה הוא ביקש שוב לעשות את ההחזרי מס באותה החברה שעשה בשנת 2013, סתם לצורך השוואה רציתי לראות כמה עמלה חברות אחרות לוקחות , וראיתי שהחברה שבעלי עושה דרכה את ההחזרי מס לוקחת עמלה יקרה משמעותית מהמתחרות ,
התקשרתי לחברה וביקשתי את הטופס שבעלי חתם עליו ולראות שבאמת הוא סגר איתם את העמלה הזאת כפי שהם דורשים, הם שלחו לי את המסמך אבל ריק , ללא הפרטים שלו (ללא ת"ז , ללא שם וכו') ורק קשקוש למטה , התקשרתי שוב , וביקשתי את הטופס המלא שבעלי מילה כי הוא התכחש לחתימה הזאת , וגם אין שום הוכחה שזה החתימה של בעלי ולא סתם קשקוש שמישהו כתב , לאחר מכן הנציגה הדפיסה את הדף ומילאה את הפרטים של בעלי בכתב יד שלה (ורואים שזה כתב יד של בחורה - אסתטי מאוד) ,ושלחה לי .. אמרתי לה שזה ממש לא מקובל עליי וזה זיוף מסמכים , כי בחלק למטה יש קטע של שטר חוב , ששם היה רק קשקוש, ולאחר מכן היא מילאה את הפרטים של בעלי בכתה יד שלה, האם מותר לה למלא שטר חוב ומסמכים במקום בעלי???. עד כה לא שלחו לי את הטופס , השאלה שלי היא כזאת הם מאיימים שבמידה ולא אשלם להם כפי שהם דורשים הם יפנו להוצאה לפועל , אמרתי להם אין ספור פעמים ו(גם הקלטתי אותם ) ואמרתי להם ברגע שאקבל את המסמכים שבעלי חתם עליהם בזמנו אשלם עפ"י החוק כפי שרשום .
תודה רבה
שלום,
קראתי את הדברים.
מן הסתם היה אסור לנציגה למלא את הטפסים בשם בעלך וכן זהו זיוף מסמכים.
זאת ועוד, החברה מחויבת להציג לבעלך את המסמך המקורי עליו הוא חתם.
השאלה היא האם בעלך מילא וחתם על מסמך או לא ?
יצוין כי הסכם (גם בתחום זה) ניתן לעשות בעל פה (אין חובה שהסכם יהיה בכתב).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר