שלום רב,
הגשתי תביעה לבית משפט לתביעות קטנות בקרית שמונה (כי כתובת הנתבע היא ברמת הגולן, כל נאמר לי). נקבע דיון לתחילת דצמבר. בספטמבר הגשתי בקשה להעברת מקום הדיון לעפולה לבית משפט השלום עם הנימוקים שהעליתי בבקשה. ב-8.9 נתקבלה החלטה של נשיא בית משפט לתביעות קטנות בקרית שמונה ובה נאמר בין היתר "התובעת מנמקת בקשתה...לתגובת הנתבעים עד ליום 14.9.16. אי מתן תגובה במועד יהא בבחינת מתן הסכמה לבקשה. לעיוני ביום 15.9.16. מזכירות תודיע לצדדים". עד סוף נובמבר לא קבלתי שום הודעה היכן יתקיים הדיון האם בעפולה או בקרית שמונה. אתמול התקשרתי למרכז המידע לבירור הנושא ונאמר לי שהדיון התקיים ב-4.12.16 (אתמול) בקרית שמונה במקום ובשעה שנקבע מלכתחילה ומאחר ולא הגעתי ניתן פסק דין לסגור את התיק. האם הייתה חובה של ביהמ"ש להודיע לי בכל מקרה שאין אישור לקיים את הדיון בעפולה והתאריך והמקום בהודעה הראשונה נשארים כפי שהם? האם הדיון התקיים כחוק? מה עלי לעשות כעת כיוון שאני לא מעוניינת בסגירת התיק ורוצה דיון? אם כן - להגיש בקשה לביטול פס"ד ומה להדגיש בנימוקים שלי בבקשה זו. תודה
שלום,
נדמה שהיו מס' תקלות בהליך המשפטי בעניינך. בהתאם להחלטת בית המשפט הדיון היה צריך להתקיים בעפולה ובכל מקרה על מזכירות בית המשפט היה לעדכן אותך בכל החלטה של בית המשפט.
כעת עליך להגיש בקשה לביטול פסק דין. עליך לכתוב את האמת של כל מה שארע בנימוקיך.
ברוב המקרים בתי המשפט מקבלים את בקשת הביטול ומחזירים את הדיון על כנו לתאריך אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר