קניתי בר מים ממי עדן במבצע שהיה להם שמקבלים בנוסף אספרסו בר חינם. לא היה לי צורך באספרסו בר אך כיוון שזה חינם ורציתי את הבר מים הסכמתי. אחרי שהגיע המתקין וחתמתי על ההסכם, קראתי אותו, ואז ראיתי שחויבתי על האספרסו בר בנפרד. אבל עדיין חשבתי שאולי חישבו את הבר מים יותר זול בגלל זה. ביקשתי שיחייבו לי את הכרטיס אשראי ללא תפיסת מסגרת והסכימו. אחרי כמה ימים ראיתי שנתפסה המסגרת ואז כשהתקשרתי אמרו לי שאם אני רוצה שזה יהיה ללא תפיסת מסגרת זה יצא יותר לחודש, מה שהיה מובן לי זה שהמחיר יותר לחודש כי מחלקים לפחות תשלומים אז הסכמתי אבל האמת היתה שהעלו לי את המחיר הכולל בעוד כ-2/3 מהמחיר המקורי. היו לי בעיות בתשלומים וכשרציתי לחזור ולשלם הבנתי שגובים ממני הרבה יותר יקר ולא הסכמתי לשלם, ביקשתי מהנציגה בגביה שתבדוק את ההקלטה לפני שהיא מדברת איתי, היא אמרה שהיא תבדוק ותחזור אלי אבל מי שחזר אלי היה עו"ד שלא רצה לשמוע מכלום ואמר לי שאם לא אשלם הכל הוא תובע אותי. בזמן זה בדקתי באתר של מי עדן והתברר לי שיכולתי לרכוש את אותו מכשיר מים בלי האספרסו בר שלכאורה היה חינם, במחיר יותר זול, זאת אומרת באותו מחיר בלי התוספת של האספרסו בר, זה בכלל לא היה מבצע. אז יש פה שתי הונאות אחת, שהגדילו לי את המחיר כשזה לא היה מה שסוכם (מראש סוכם שיגבו מהכרטיס אשראי ללא תפיסת מסגרת) וההונאה השניה היא שנתנו לי כביכול במבצע את האספרסו בר חינם אבל זה לא היה חינם אלא שילמתי יותר יקר. מה אפשר לעשות עם זה? בינתיים עבר יותר משנה ואף אחד לא תבע אותי, אבל אי אפשר לדעת. יום אחד הם ייזכרו לתבוע כי אני לא משלמת.
שלום,
קראתי את הדברים. יש צורך להסדיר את העניין מול החברה ו\או להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך ביטול העסקה בשל הונאה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר