שלום רב. הגשתי לפני כשנה וחצי תביעה קטנה כנגד בעל קיטנה שלא העביר לי תשלום עבור שירות שספקתי לו. אני מתגוררת בחו"ל והגעתי במיוחד לדיון, בו נתברר שהמזכירות שכחה לצרף את הראיות לכתב התביעה שנמסר לנתבע, ולכן נקבע דיון נוסף. בינתיים נשלחו לנתבע הראיות על ידי המזכירות, אך נראה שאינו מקבל את הדואר, על מנת לעכב את התהליך, וזאת למרות שנכח בדיון, הצהיר שזוהי כתובתו, והוא מודע לכך שעליו לקבל את הראיות על מנת להמשיך בתהליך.
במזכירות בית המשפט נאמר לי שעלי לבצע מסירה אישית, ושרק אני יכולה לקבל מידי המזכירות את החומר למסירה, אך כאמור, אני גרה בחו"ל וכל ההתנהלות הזו נראית לי תמוהה.
אשמח לשמוע אם קיימת אפשרות כלשהי לקבל את החומר ללא נוכחותי, או אולי ניתן לבקש מהשופט לבקש מהמזכירות ליצור קשר טלפוני עם הנתבע ולבקש לתאם עמו את משלוח כתב התביעה.
מאחר ואני מתגוררת בחו"ל, מזכירות בית המשפט מעדכנת אותי טלפונית בהחלטות, ולכן אני מעלה את האפשרות לעשות אותו הדבר עם הצד הנתבע.
תודה וחג שמח!
שלום,
הכל אפשרי. אני מציע שתפני אליי בפרטי, אבין באיזה שלב את תקועה ואסייע לך מאותה נקודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר