אני רוצה לגשת לתביעות קטנות נגד מכללה אשר הבטיחה לי בשיחת יעוץ הרים וגבעות
ובסופו של דבר הבנתי שלי זה לא מתאים לי.התרעתי את המכללה על ביטול והחזר של 50 אחוז כדי להחות פייר,הם לא מוכנים.
פרטים:
1.נרשמתי למכללה במבצע חצי חצי כלומא חצי משלם כ 6150 בהתחלה והנותר בצק פתוח ישולם כ 9650 אחרי שאמצע דרכם עבודה.במידה ולא אמצע דרכם עבודה אז אני משלם רק חצי ששולם.אחרי 3 שיעורים הבנתי שזה לא מתאים לי הקורב רשה יתאה מזה צריך לדעת אנגלעת גבוהה מאוד מה שבשיחת יעוץ נאמא לי רק אנגלעת בסיסית ונמוכה.רוב השיעוקים הכל אתה לומד בבית,אני לא מספיק לכשות שיעורים .התרעתי את זה הם טוענים שאין דבר כזה.הצעתי להם פשרה לפרוש ושלא יחזירו לי את מה ששילמתי אלא את החלק השני שאני לא אשלם,כאילו לא מצאתי להם עבודה לפי החוזה.אבל הם לא מוכנים ואמרו אם אני עוזב זה זלזול משמע אני חייב שלם את כל הסכום הנותר.דיברתי וזעקתי לעזרה שתהיו אנושיים קיבלתם כבר את 6150 שח פלוס 1500 דמי הרשמה וזהו תעזבו אותו.אבל הם לא מוכנים.ברצוני להגיש תביעה על אי התאמה למכללה דהמכללה לא טרחה לעשות בדיקת מיון אם אכן אני מתאים לזה.אל מידע כוזב שכששאלתי מה הקורס הם אמרו תירשם ותגלה.
אנא אני צריך את עזרתם
0547214000
ראיתי מפסיקות עברו שאכן הסטודנטים ניצחו את הממסד גם על אי התאמב
האם יש לי סיגוי
איך אני מגיש תביעה
על ידי?
שלום,
זה לא המקום לפרוש את כל המידע לגבי הליכי תביעות קטנות.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה רשאי לפנות אליי ואשמח לסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר