היי
רציתי לשאול אם המקרה הבא הינו עילה לתביעה:
בחודש יולי קניתי מחברת פלאפון מכשיר LG G5 חדש ב3500 ש"ח. לצערי ידעתי רק בדיעבד שהמכשירים של LG יוצאים תקולים מפס הייצור.
כחודש לאחר הקניה- התקלקל לי כפתור הבית בגב המכשיר ותוקן ע"י פלאפון כחלק מאחריות 5 שנתית במסגרת העיסקה.
חודש אחר כך כאשר הייתי צריך להוציא את הסים, הפלאפון הפסיק לקלוט רשת כי כנראה נפגעו הפינים. המכשיר הוחלף על ידי פלאפון במסגרת האחריות.
לפני כחודש- שוב שלחתי את המכשיר לתיקון אחרי שלא יכולתי לסבול יותר את תקלת הGPS במכשיר והריקון המהיר של הסוללה.
היום, אחרי חודש מהתיקון- שוב הGPS מתחיל לעשות בעיות והסוללה לא מחזיקה לי עד 2 בצהריים בשימוש סביר. ושוב יש צורך לשלוח אותו לתיקון.
כל תיקון לוקח כ-4 ימי עסקים, דורש איפוס ומחיקת כל הנתונים. זה מקשה עליי ואני מרגיש שהפלאפון הזה פשוט ממרר לי את החיים. אני מעונין פשוט להיפטר ממנו ולקבל מכשיר מקביל של חברה אחרת. אני יודע פשוט שלא יתנו לי. יש כאן עילה לתביעה? ואם כן את מי, פלאפון שמכרו מכשיר נחות או LG?
שלום,
בהתאם לדברים המתוארים קיימת עילת תביעה. עליך לתבוע את חברת פלאפון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר