שלום,
אתמול קיבלתי הודעה ב 11:50 מחברת סלולר א (שאיני לקוח שלה) שמודה לי על בחירתי בה ושניוד המספר שלי נקבע לשעה 12:15. כעבור מספר דקות נשלחה הודעה נוספת מאותה חברה שמבקשת את אישורי לניוד על ידי שליחת הספרה 1 בSMS. כמובן שמעולם לא פניתי לחברה א כי לא היתה לי כל סיבה....
כיוון שלא פניתי לחברה זו, הנחתי שמדובר בתרגיל\הונאה וכו ולא השבתי. כעבור 10 דקות עדכנו אותי מאותה חברה שבקרוב המספר ינוייד, ואכן בשעה 12:15 הטלפון שלי נותק. ביליתי שיחות רבות הן עם החברה ששלחה את ההודעה (בצ'אט) וכן עם חברת הסלולר שאני לקוח שלה (ב' - בצ'אט ובטלפון) הוסבר לי על ידי חברה ב' שהחברה הראשונה (א) משכה את המספר שלי, ניידה אותו אליה, והחזירה אותו שוב לחברה ב, תחת שם לקוח אחר. רק לפני כשעתיים קיבלתי כרטיס סים חדש, אשר הסדיר את הבעיה (גם הצריך שיחה נוספת עם חברה ב').
כל הסיפור גרם לי לבלות שעות בשיחות צ'אט במחשב (כיון שלא היה לי טלפון אחר) ואחר כך שעות בשיחות טלפון, המתנה ותסכול..
בחברה ב' אמרו לי שבהתאם לרגולטור, אני זכאי להגיש תביעה עד 10,000 שח בגין ניוד ללא רצון נגד חברה א, ושהם (חברה ב') לא יכלו למנוע זאת. האמנם? האם אני זכאי להגיש תביעה? נגד חברה א? חברה ב ? איך מגישים? על איזה סכום? אודה לעזרתכם...
שלום,
הדברים אותם אתה מתאר כן מהווים עילה לתביעה.
אני ממליץ לך לתבוע את 2 החברות. שתיהן פעלו בחוסר הסכמתך ולכן התרשלו.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא צור קשר עמי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר