אני תובעת רשת בגדים כי קניתי מהם בגדים פגומים, הם לקחו אותם לתיקון, ויותר מחודש שאני בטלפונים מתמשכים מולם, לא עונים לי, לא מחזירים לי את הבגדים ששלחתי, לא מפצים אותי ויש לי המון עוגמת נפש מהסיפור. שרפתי שעות של טלפונים, זמן בעבודה בניסיון לאתר אותם ועוד...
אני מתלבטת על איזה סכום בערך לכתוב את התביעה? לא רוצה לכתוב סכום מופרז מידי שלא יהיה ריאלי וגם לא רוצה לכתוב סכום זעום מידי.....
שלום,
אין כללים לגבי גובה הפיצוי. כדי שאוכל להעריך את סכום הפיצוי עליי להכיר את סיפור המקרה והראיות שיש בידך.
עליך לכתוב סכום פיצוי שמייצג נאמנה את הנזקים, ההוצאות, ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הסיפור הוא שירות מבייש שקיבלתי. קניתי פוטרים שהוציאו סיבים והרבו לי גם בגדים אחרים. מאז ששלחתי את המוצר הפגום לבדיקה (כי הם אמרו לי לשלוח אותו), לא קיבלתי מענה מהם, לא היה דרך ליצור איתם קשר, טלפונים יומיום, הודעות, זמן ארוך שהמתנתי על הקו....זה דרש ממני המון זמן, גזל לי זמן יקר בעבודה, הוציא ממני הרבה כוחות כל השיח שהתנהל מולם.
כשהם כבר סופסוף ענו לי, מנהלת שירות הלקוחות אמרה שהם לא יכולים לפצות אותי על הבגדים שנהרסו. לאחר כל הנסיונות הבנתי שזה חסר סיכוי, שפיצוי לא אקבל, וביקשתי את הבגדים ששלחתי להם בחזרה אך הם לא הסכימו להחזיר, בטענה שבגדים פגומים לא מחזירים (אח"כ הבנתי שהבגדים נעלמו להם בדרך...מהסניף לשירות לקוחות...)
עד היום, יותר מחודש וחצי הם מבטיחים שהם ינסו לתת לי בגד אחר במקום מה שאבד להם. לא קיבלתי מהם שום מענה, עברו כמעט חודשיים ואין בידי כלום, אפילו לא את הפוטרים הפגומים ששלחתי. הם פעם בשבוע מתקשרים להתנצל שהעניין עדין בבדיקה.
יש לי תיעוד של כל עשרות השיחות שניסיתי להשיג אותם יומיום. (לצערי אין לי את השיחות מוקלטות כדי להשמיע לשופט באיזו צורה מזלזלת הם דיברו אלי) ויש לי תיעוד של ההודעות ששלחתי להם.
אני מתלבטת מאוד באיזה סדר גודל לתבוע? שלא אכתוב סכום לא ריאלי מצד אחד ומצד שני שלא אכתוב סכום זעום, שיכולתי להרוויח יותר ממנו.
אשמח לעזרתך. תודה.
שלום,
עליך לקבוע סכום ריאלי לנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
אינני יודע לקבוע מספר על סמך הדברים שתיארת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר