שלום בסוף אוגוסט האחרון רכשתי רכב דרך ליסינג פרטי מחברת שלמה סיקס, שילמתי מקדמה של 7 אחוז וכמובן שעשיתי ביטוח , נאמר לי שהרכב היה בשימוש אצל בנאדם אחד ואני היד השנייה . שילמתי את המקדמה ואת הביטוח בלי לראות את הרכב פיזית כי אמרו שהם צריכים שהם צריכים להביא אותו במיוחד למגרש וזה יקרה במעמד קנייה. אחרי יומיים שבאתי לקחת את הרכב ואחרי שחתמתי על הסכם הלוואה עם מימון ישיר ביקשו ממני שאשלם להם ל280 שקלים ואשאיר את התעודת זהות שלי על מנת שיעשו העברת בעלות . ואד קיבלתי את הרכב כשראיתי אותו התחלתי לבכות , הוא היה מלוכלך מבפנים וגם מבחוץ זה היה נראה לעין שהצבע שלו למטה לא ממש תואם לצבע המקורי . וכשנכנסתי פנימה ראיתי שהמקום בו אמורה להימצא קרית אוויר טיפה פתוח . שאלתי את המנהל למה זה ככה , הוא אמר שזה ככה בכל הרכבים , ממש בכיתי וזה לא היה נראה לי הגיוני בסוף מהלחץ שהפעילו עליי חתמתי על העסקה . הם ביקשו להשאיר את התעודת שלי שם עד שיעשו את העברת בעלות . נסעתי משם עם הרכב אחרי יומיים התחילו להדלק לי באמצע הנסיעה כל מיני נורות ולא הבנתי כלום כי משום מה זה היה בצ׳כית / למזלי אני יודעת רוסית אז איכשהו הצלחתי להבין שזה צ'כית ועשיתי גוגל טרנסלייט . לאחר חודש או חודשיים התחילו לי ממש בעיות , הרכב התחיל להעביר הילוכים על דעת עצמו באמצע הנסיעה , רעד מדי פעם . התקשרתי לשירות לקוחות כי אמרו לי שיש לי אחריות , הפקידה שם החליטה שזה בעיה בקלאץ ושהאחריות לא מכסה את זה . אמרתי שאין בכלל קלאץ׳ ברכב הזה: וכל זה והם לא החזירו לי את התעודת זהות ולא עשו העברת בעלות . ועברו חודשיים . לאחר מכן שוב התקשרתי מהחשש לנסוע ברכב ואז אמרו שאם אני רוצה אז אני יכולה לתאם עם מוסך שהם שולחים ואני צריכה לשלם 400 שקל . אהל אמור להיות לי אחריות וכמובן שהם לא מספקים רכב חליפי ועדיין לא החזירו לי את התעודת זהות . אני רוצה להחזיר להם את הרכב ולבטל את כל העסקה ואני רוצה שיחזירו לי את התעודת זהות , ואת הכסף שלי , רכב מסוכן לנסיעה ואני לרוב לא נוסעת איתו . זה ברור לי שהרכב עבר איזו תאונה לפני שקיבלתי אותו ולא הצהירו לי והשתמשו להלחיץ אותי בגלל שאני בחורה צעירה , מה אני יכולה לעשות ??
שלום,
אני ממליץ לך להגיש תביעה לביטול העסקה וקבלת כספך בחזרה ובנוסף פיצויים בגין העובדה ששיקרו לך, נזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר