שלום רב,
ביום ה-23/2/17 בוצע יום מכירות מיוחד בחנות רהיטים וביצעתי הזמנה לרכישת ספה, פינת אוכל, שולחן סלון ומזנון בעלות כוללת של 12,500 ש"ח.
שילמתי סך של 6,500 ש"ח בכרטיס אשראי ואת היתרה נתבקשתי לשלם במועד האספקה-עד 35 ימי עסקים.
כחצי שעה לאחר יציאתי מהחנות התחרטתי ויצרתי קשר טלפוני עם מנהל החנות וביקשתי לבטל את העסקה.
מנהל החנות ביקש שאצור עמו קשר ביום ראשון בבוקר לצורך ביטול העסקה מכיוון ולחוץ מאוד עקב סופ"ש מיוחד של חיסול המלאי והתחייב לבטל העסקה ללא תשלום קנס על אף הרשום בהזמנה שביטול עסקה לאחר 24 שעות תחוייב בקנס בסך 35% מסך הרכישה.
גם למחרת בבוקר יצרתי עמו קשר טלפוני וביקשתי להדגיש את שסוכם בינינו.
החל מיום ראשון שלאחר מכן החלו מרדפים מצידי להשיג את מנהל הסניף ורק ביום שלישי חזר אליי והצליח לשכנע אותי להשאיר רק את הספה בעלות של 4,000 ש"ח וכי יתרה בסך 2,500 ש"ח תוחזר לחשבוני בימים הקרובים.
מאותו יום המשכתי במרדפים יום יומיים אחר ניסיון להבין מתי יזוכה חשבוני ורק אתמול נתבשרתי כי הבעלים של הרשת (לא מנהל הסניף מולו התנהלתי) אינו מאשר לבצע החזר כספי בטענה כי על פי נהלי החנות עליי לשלם קנס ביטול עסקה.
אני מאוד מאוכזבת מהשירות ומהשקרים שהאכיל אותי מנהל הסניף כל הימים האלה ומבקשת לדעת באם יש כאן מקום לתביעה.
אודה לתשובתכם.
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת יש פה הפרת הסכם (בעל פה) מצד מנהל החנות ולכן קיימת עילה לתביעה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר