שלום רב. חייבת את עזרתכם!
הגעתי לחנות תכשיטים בתאריך 3.2.17 ורציתי להזמין טבעת בהזמנה אישית לפי תמונה שהראתי למוכר, תמנה שלי שמצאתי באינטרנט, רציתי טבעת בדיוק כמו בתמונה אחד לאחד. המוכר אמר כן אין בעיה תקבלי בול כזאת טבעת שילמתי בכרטיס אשאראי בתשלומים וחלק בזהב שלי שהבאתח. שילמתי את כל הסכום.
הובטח לי שאקבל את הטבעת עד לתאריך 19.2.17 שזה הייתה אמורה להיות מתנה ליום הנישואים שלי טבעת האירוסין שבעצם אני משדרגת אותה.
בפועל הטבעת הגיעה לחנות בתאריך 22.2.17 והיא לא הייתה זהה לטבעת שרציתי בתמונה, בגלל שהיא לא הייתה זהה המוכר אמר שיכין לי עוד טבעת כי הם באמת טעו, הטבעת השניה הגיעה בתאריך 17.3.17 ושוב היא לא כמו בתמונה בעובי בגודל של היהלומים, בקיצור ממש ממש לא כמו שהיא בתמונה וכמו שרציתי לכן לא לקחתי שום טבעת כי אני לא רוצה לשלם על משהו שלא רציתי ניסיתי להסביר למוכר שאני רוצה לבטל את העסקה והוא לא מוכן כי הוא טוען שעסקה מעל 3000 שח הוא לא מבטל וזה לפי החוק כי זאת הזמנה אישית ושבינתיים החנות הפסידה כסף בגללי כי הוזמנו לי 2 טבעות כבר והוא מרצון "טוב" רוצה עכשיו להזמין לי עוד טבעת. מיותר לציין שאני לא רוצה שיזמינו לי עוד טבעת כי אם פעמיים לא קיבלתי את הטבעת כמו בתמונה וכמו שאני רוצה אז החנות לא תוכל לספק לי טבעת כמו בתמונה שהבאתי ואני מבקשת לבטל עסקה והוא מצידו לא מוכן, אני לא קיבלתי עד עכשיו שום טבעת כי לא לקחתי אף אחת מהן כי הם לא כמו שהזמנתי. עבר כבר חודש וחצי מההזמנה הראשונה שילמתי כבר, מה אני יכולה לעשות? העסקה עלתה לי 6000 ש"ח.
שלום,
באם החנות אינה מוכנה לבטל את העסקה על פי בקשתך (ואת צודקת בטענותיך), עליך להגיש תביעה כנגד החנות לצורך ביטול עסקה, השבה כספית מלאה וכמובן פיצויים בגין רשלנות ועוגמת נפש.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ סיוע וליווי משפטי בעניינך, אנא צרי קשר עם משרדי ואשמח סייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר