שלום רב,
נרשמתי ללימודי תעודה באחד מהקורסים המפוקחים ע"י משרד הכלכלה במוסד באזור מגוריי.
כשהגעתי לפגישה במוסד שאלתי בנוגע למהלך השיעורים, אופן העברת החומר וכו'. בנוסף, מכיוון שאני עובדת בעבודה מאוד אינטנסיבית שאלתי עם יש מבחנים בקורס ונאמר לי שלא. הסברתי שאני גם סטודנטית לתואר ראשון וכי אני לא מעוניינת שיהיה לי קושי לשלב את הכל יחד. נאמר לי שאין לי מבחנים מלבד המבחן הסופי(החיצוני של משרד הכלכלה) ואין לי ש.ב הסכמתי כמובן. לאחר מספר מפגשים נאמר לי שיהיו מבחנים לפחות 5 שיקבעו את המבחן המגן שלי! שעד לאותו שיעור לא ידעתי שקיים כלל... כמו כן, הבנתי שמדי פעם נגיש שיעורי בית. לסיכום, גם קריטריון הנוכחות 85% בשיעורים לא היה ידוע לי. לא ידעתי דבר על כך ולא נאמר לי דבר על כך. אוסיף ואומר שבפגישה הייתי עם בן זוגי והוא עד לכל אשר היה שם. אני פונה משום אני מרגישה שאני לא עומדת בקצב.
יש לי מה לעשות בעניין? תודה
שלום,
כן, יש מה לעשות. עליך לפנות לגורמים המוסמכים, לבטל את העסקה ולבקש לקבל את כספך בחזרה.
באם פניה שכזו לא תעזור, יהיה עליך להגיש תביעה לביטול עסקה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר