שלום רב, ביום חמישי בתאריך 6.4.2017 קניתי מכשיר דרך א&א מחשבים סניף נתניה, הקנייה התבצעה חצי שעה לפני סגירת החנות, הנציג הפעיל את המכשיר ומסר לי אותו , את האמת לא בדקתי אותו שם כי הילדים שיגעו אותי בעת הקנייה , לאחר שיצאתי נסעתי לרחוב השני קיבלתי שיחת טלפון ושמתי לב שיש משהו במסך לא תקין, הסתובבתי בחזרה לחנות תוך כדי ניסיון להתקשר אליהם כבר היו סגורים. יום למחרת נסעתי אליהם בבוקר הנציג ראה את הטלפון הוא טען שהטלפון נפל ממני והמסך השתבש. היה דיון ארוך ביני לבניהם והם לא הסכימו להחזיר לי אותו ולהחליף או בחדש.
השאלה שלי לפי החוק האם אני יכולה לבצע ביטול עסקה ? (העסקה בוצעה בכרטיס אשראי 5 תשלומים)
אודה לכם על המענה המהיר והעזרה
שלום,
אינך יכולה לבטל עיסקה באופן חד צדדי (באמצעות פניה לחברת האשראי) וזאת כיוון שקיבלת מוצר.
עליך לפנות לחנות ולבטל את העסקה בהסכמה. במידה והחנות לא מסכימה יהיה עליך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כדי לכפות את ביטול העסקה על הצד השני.
אני מציע לך כבר עכשיו לתעד את מצב הטלפון וכל שיחות הטלפון עם הצד השני.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פני למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר