שלום,
הזמנתי אוכל במזנון האוניברסיטה בתוספת צ'יפס. לאחר שכמעט סיימתי את הצ'יפס, שמתי שהאלומיניום שציפה את פנים החבילה של הצ'יפס היה מאוד מקולף בחלקים גדולים ממנו.
לאחר מכן הסתכלתי על חתיכות הצ'יפס שנותרו בפנים וראיתי המון חתיכות כסופות וקטנות על עליהן.
הלכתי לאחראי, הראתי לו ואמרתי שאני רק רוצה להסב את תשומת ליבו. הוא שאל אם אני רוצה חדש, ואמר שהוא יטפל בזה ויחליף את חבילות הצ'יפס.
לאחר כשבועיים שוב אכלתי שם, שוב הזמנתי אוכל עם צ'יפס כתוספת, וכשהתחלתי לאכול את הצ'יפס (כבר בדרך הביתה), שמתי לב עוד פעם לשאריות כסופות מהציפוי הפנימי דבוקות לצ'יפס.
יש לציין ששמתי לזה גם בפעם הקודמת וגם אחרי כמה ביסים בפעם האחרונה עקב תחושה מוזרה בגרון שגרמה קצת לשיעול, אך לא קישרתי את זה לשאריות אלו.
אין לי מטרה לפגוע בבעל העסק, אבל ההתנהלות המזלזלת ואולי רשלנית ממש הרגיזה אותי כששמתי לב ששום דבר לא השתנה והחבילה אותה חבילה עם אותה הבעיה.
חבילת הצ'יפס השניה (מהיום) עדיין אצלי.
יש מה לעשות בנושא? הטענה שלי, לנסיונכם, קטנונית או לגיטימית?
תודה מראש.
שלום,
אשמח שתסביר מה הבעיה כי מסיפור המקרה המתואר לא הבנתי את הבעיה ?
אתה טוען שהמזנון משחזר ציפס ישן ?
עליך לפנות למשרד הבריאות ולדווח על המקרה כדי שיבואו לבדיקה במקום.
אם אינך מבקש לפגוע במקום, עליך לדבר עם בעל המקום, להסביר לו את הבעיה ולומר לו שאם מקרה זה יחזור, יהיה עליך בלית ברירה לפנות למשרד הבריאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא הם לא ממחזרים אלא משתמשים באריזות שמשאירות חתיכות מציפוי האלומיניום הפנימי על הצ'יפס.
שלום,
עליך לפנות להנהלת המזנון והנהלת האוניברסיטה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר