שלום.
לפני יומיים (יום שישי) רכשתי רכב מסוג ניסן מיקרה שנת 2017 שהמחירון שלו הינו 99900 ש"ח בטרייד אין עם רכב מסוג פיאט פונטו שהמחירון שלו הינו 16200 ש"ח
הוצע לי המחיר 73000 ש"ח בטרייד אין. הכל טוב ויפה עד שלאחר החתימה בהגיעי הביתה (יום שישי בשעות הצהריים- הסניף סגור) לא הייתי שלם עם ההנחה המטורפת שניתנה לי והרגשתי שמשהו "מסריח" כאן. אני נכנס לאינטרנט ורואה מחירים ביד 2 מעוד חברות שמציעות את הרכב הנ"ל במבצע הנע בין 69000-73000 ש"ח. בנוסף והכי מתסכל, נכנסתי לאתר שלמה סיקסט וראיתי שהרכב שהוצע לי הוא במבצע של 72900 ש"ח. זאת אומרת שלא רק שלא ביצעתי טרייד אין, אלא נתתי את הרכב שלי ב"מתנה" והוספתי 100 שקלים על הרכב. אני רוצה לבטל את העסקה אבל ראיתי שחתמתי על טופס שאם אבטל את העסקה אשלם קנס שהוא המקדמה ששילמתי לשריון הרכב (סך 3000 ש"ח). מה אני עושה? מהן זכויותיי? ישנה כאן הטעיית לקוח והעלמת מידע!!!
שלום,
באם תרצה לבטל את העסקה, יהיה עליך להגיש תביעה לבית המשפט לביטול עסקה בשל הטעייה והעלמת מידע. לא תוכל לעשות זאת בבית משפט תביעות קטנות בשל גובה הסכום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר