שלום רב,
בתאריך 11.05.2017 ביצעתי רכישה של מכשיר ONEPLUS ONE בחנות שלכם .
כבר בשלב הקניה לאחר התשלום חובר הטלפון לחשמל ע"י מוכר בחנות על מנת לבדוק את המכשיר
המכשיר לא נדלק ללא טעינה ראשונית (סימן שסוללה הייתה ריקה או תקולה).
לקח כחצי שעה להטעין את המכשיר לכ-10 אחוז , בשלב זה כבר אמרתי שאני לא מעניין במכשיר,
כי לא נראה לי סביר שהמכשיר לא נדלק כלל ללא טעינה ראשונית וטעינה ראשונית לוקחת כל כך
הרבה זמן, איך המוכר בכל זאת התעקש שזאת לא בעיה והמכשיר תקין.
כמו כן הוסבר לי ע"י מוכר בחנות בשם אבי שהמכשיר הוא מיבוא רשמי והוא אמור לקבל
את כל העדכונים דרך ה-FOTA,. איך לא כך הדבר , לאחר בירור מול חברת ONEPLUS בסין,
התברר שהמכשיר ישן ולא יקבל עדכונים וגם לא מיובא ע"י יבואן רשמי.
בבית חברתי מכשיר לחשמל ולאחר שעתיים של טעינה הסוללה נטענה רק בשלישי. פניתי לשרות לקוחות והוסבר לי שניתן לבטל את העסקה בהנחה שבבדיקת מעבדה לא יתגלה נזק של לקוח. לאחר שחזרתי לחנות עם המכשיר נאמר לי שלא יהיה ניתן לבטל את העסקה , כי חיברתי את המכשיר לחשמל.
שאלתי למה החיבור לחשמל בחנות לא נחשב כשימוש במכשיר וחיבור בבית על מנת להוכיח שיש בעיה נחשב כשימוש? איך ניתן בכל זאת לבטל את העסקה אם המכשיר כבר למחרת רכישה נכנס למעבדה לבדיקה ותיקון? אשמח לעזרה,
תודה רבה,
מרק.
שלום,
באם לא הצלחת בעצמך לבטל את העסקה, פנה לעו"ד (או למועצה לצרכנות) לצורך ביטול עסקה דרכם. אפשרות נוספות הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות לצורך ביטול העסקה.
כמובן שעליך להשיג את כל הראיות להוכחת טענותיך (וכנראה תצטרך חוות דעת מומחה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר