שלום. וצהריים טובים רציתי לברר משהו קטן. לפני חצי שנה בערך הייתי צריך אמור להתחיל ללמוד עיצוב גרפי, ונתתי מראש 14 צקים על סכום של 1800 שח בערך לכל צק, בערך כחודש לפני תחילת הלימודים ביקשתי לדחות את הלימודים עקב חוב כספי שצץ סגרנו אני והיועצת לימודים והמנכל של החברה שלא יגעו לי בצקים ושאני יביא להם את הסכום של הכסף במזומן במרץ 2017 לפני חודשיים בערך. והמכללה לא תפקיד את הצקים
במהלך כל החצי שנה המכללה ניסתה להפקיד את הצקים למרות שסוכם אחרת אז ביטלתי את כל הצקים שהיו לי על מנת שלא יוכלו להפקיד וכל הצקים חזרו ביקשתי מהם לפני כן לבטל את הלימודים באופו כללי ולצמיתות אך הם לא היו מוכנים לזמן אותי לפגישה מסודרת
לפני כשבוע ניפגשתי עם מנכל המכללה והוא ציין בפגישה שאכן רשום במערכת מטעמו שלא יפקידו לי את הצקים המנכל הבין שטעה והציע לי קורס לימודים בחינם על חשבון המכללה כפיצוי על העוגמת נפש
אני כרגע עדיין בטראומה ויש לי בעיית אמון קשה אני לא מעוניין ללמוד יותר בגלל הטעות שקרתה.
מנכל החברה קבע לי פגישה עם הנהלת החשבונות של המכללה על מנת שתתנצל וההתנצלות ששמעתי ממנה הייצה אנחנו בני אדם טעויות קורות
הטעות הזאת גרמה לי לנזק רציני בחשבון בנק בגלל כל הצקים שחזרו
רציתי לברר ולדעת אם ניתן לעשות עם משהו כזה מעבר ולקבל פצוי יותר משמעוצי מאשר קורס על חשבון המכללה
שלום,
אם נגרם לך נזקים (מוכחים) בעקבות רשלנות החברה, את/אתה רשאים להגיש תביעה בעניין זה בבית משפט לתביעות קטנות.
אני הייתי ממליץ לקחת קורס כפיצוי (באם יש בו צורך) במקום ללכת עם העניין לבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר