עשיתי קניות בסופר. קניתי סטייקים טריים ממקרר שהיה בסופר. הגעתי הביתה צליתי את הסטייק הגשתי לבעלי. ברגע שחתך את הסטייק יצאו ממנו תולעים. מציינת שאנחנו אוכלים את הסטיק מדיום רייר ולכן מהבשר החי בפנים יצאו התולעים ולא נשרפו.
ניגשתי לסופר. הצגתי בפני מנהל המשמרת הוא התנצל וזיכה אותי על הסטייקים ונתן תוספת של 300 שח בזיכוי.
הרגשתי שחיפפו אותי ולא יטפלו בנושא ואנשים אחרים גם ירכשו בשר שכזה. אמא שלי ראתה לנכון לעלות לפייסבוק את הסירטון של התולעים.
לאחר שבועיים החלטתי לנצל את הזיכוי. נכנסתי לסופר. אספתי מוצרים בעגלה הגעתי לקופה הקופאית העבירה את כל המצרכים אך כאשר הגשתי לה את הזיכוי פלא פלאים הוא אינו עבר בקופה ונראה כמבוטל. ניגשתי לקופה הראשית שם היה אותו המנהל שנתן את הזיכוי שהחל להתווכח איתי כאשר הוא כועס על סירטון בפייסבוק והחליט כי אינו רוצה לקבל את הזיכוי. וכך הורה לקופאית הראשית לא לטפל בי.
לאחר מכן הלך הצידה ודיבר בטלפון עם מנהלו שכנראה הציעה כן לכבד את הזיכוי. תוך כדיי צילמתי את הקופאית בטלפון הנייד שהיא אומרת שכך הורה לה מנהלה לא לכבד את הזיכוי. אך זאת החליטה שבגלל שאני מצלמת אותה היא לא מוכנה להעביר את הזיכוי ולתת לי את יתרתו או למאת עם העגלה אך ורק לאחר שאמחק את הסירטון. הסברתי לה כי אני מצלמת ברשות הרבים והודעתי לה שהיא מצולמת היות ופעם שעברה טענה רשת הסופרים שאני משקרת ועושה כל דבר על מנת לקבל לייקים בפייסבוק אך לא עניין אותה. הזמנתי ניידת משטרה. לאחר שהגיעו שוטרים הסכימו הקופאית ומנהל הסופר להחזיר לי את הזיכוי.
התביישתי. כל הסופר הסתכל עליי. היום היה שישי ושעת צהריים. כל הסופרים נסגרו כבר ושם עיכבו אותי כשעה. נשארתי בלי קניות לשבת. מובכת ומושפלת.
אני יכולה להגיש תביעה?
שלום,
כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר