שלום
הזמנתי מזגן טורנדו מביג אלקטריק באמצע מאי, בביג אלקטריק אמרו לנו שהמזגן נמצא במלאי והוא צריך להגיע ב20/5, אבל ביום הזה המזגן לא הגיע ואמרו לנו שהוא אזל מהמלאי ועד סוף החודש 30/5 הוא יהיה אצלי בבית.
עברו הימים ובכל יום היו דוחים את מועד אספקתו, הנציג של החברה אמר אם המזגן לא יגיע עד 11/6 הם יתנו לנו מזגן יקר יותר ללא תוספת תשלום.
אחרי זה קבעו אתנו תאריך אספקה ב 12/6 וצלצלנו אליהם מהבוקר כדי לוודות שהשליח בדרך, ואמרו לנו שכן. התקשרנו לשליח בשעה אחת בצהריים ואמר שעוד שעה הוא יגיע, עברה שעה ולא התקשר אז אני התקשרתי אליו כדי לבדוק מה קרה אתו, הוא ענה אחרי 5 נסיונות ואמר שהוא התקשר אלינו ולא ענינו לו (שזה שקר כי אני הייתי מחכה לו מהבוקר ואני זה מי שהתקשר לו תחילה) ולכן הוא לא יספיק לנו את המזגן היום וזה יהיה עד יום חמישי 15/6 .
אני רוצה להתלונן על ביג אלקטריק/טורנדו על היחס המזלזל. מה מגיע לי אם עשיתי את זה לפי חוק שמירת זכויות הצרכן?
תודה
שלום,
בהתאם לדברים שאתה מתאר יש לך עילה לתביעה בעניינך.
אפשר להתחיל בשליחת מכתב התראה לפני תביעה ולאחריו הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר