שלום
בתאריך 26.5.17 פניתי לבית דפוס בעיר כדי שידפיסו לי 400 הזמנות לחתונה שלי שמתקיימת ב14.9.17.
יום הפניה היה יום שישי והפקידה אמרה לי שהגרפקאית תיצור איתי קשר כבר ביום ראשון בשביל לעבוד על הזמנה
יום ראשון עבר לו וככה עד יום חמישי ולא שמעתי ממנה בכלל אז ביום חמישי אני התקשרתי לבית דפוס והיא אמרה לי שהגרפאית הייתה בחופש אבל יום ראשון היא תיצור איתך קשר.
הגיע יום ראשון וכרגיל לא התקשרה ולא כלום,
מיום ראשון עד יום רביעי התקשרתי על בסיס קבוע ובכול פעם שענו לי אמרו "היום היא שולחת לך את ההזמנה לאישור" וזה גם לא קרה שזה היה ממש מעצבן אז ביום חמישי התקשרתי ואמרתי לפקידה אים היום אני לא מקבל את ההזמנה בשביל שאני יאשר אותה אז אני רוצה לבטל את העסקה.
וגם לא שלחו.
המהפך היה ביום ראשון בבוקר סופסוף יצרה איתי קשר הגרפיקאית בוואטסאפ ושלחה לי את ההזמנה לאישור אבל לא הגבתי לה באותו רגע כי ביום חמישי אמרתי להם שאני מבטל .
מפה לשם דיברתי עם המנהלת שהתיחסה אליי ממש יפה ואמרה שכל מה שעברתי בשביל ההזמנה זה התנהלות שלא מקובלת אצלם והבטיחה לי שאם אני שולח תיקונים היום מחר ההזמנה יהיו מוכנת
ובאמת זה מה שקרה ההזמנות היו מוכנות.
שלחתי את בת זוגתי לאסוף אותם והיא גילתה שם טעות שבאחד השמות של ההורים הכתב הוא יותר קטן משאר השמות בת זוגתי פנתה למנהלת והמנהלת אמרה שזה אשמתנו שלא שמנו לב לגודל של האותיות שמי שאחראי על זה בעצם זה הגרפיקאית ושדיברתי על זה עם המנהלת היא כמובן האישמה אותי בטעות ואמרה לי שאים אני רוצה שהיא תדפיס לי מחדש אני צריך להוסיף עוד 250 על התיקון של הטעות.
מה אפשר לעשות במקרה שכזה החתונה שלי קרובה
תודה מראש לעונים
שלום,
תחילה אגיד כי חסרים לי נתונים רבים כדי לענות על שאלתך.
החתונה בעוד מס' חודשים ויש מס' אפשרויות מבחינתך.
האפשרות הראשונה היא להוציא מכתב בעניין זה לחברת הדפוס, לשלם את ה 250 ש"ח בהמשך להגיש תביעה כנגד חברת הדפוס בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר