הזמנו חבילת נופש ל5 נפשות (כולל 2 תינוקות) דרך חברת תיירות. הכל התנהל כשורה עד הטיסה חזרה ארצה. כאשר הגענו סוף סוף לדלפק הכרטוס הודיעו לנו שאנחנו לא רשומים על הטיסה. זאת למרות שהצגתי להם את כרטיסים האלטרוניים שקיבלנו מהסוכנות.
הוציאו אותנו מהתורים. ולאחר בירורים ממשוכים ניגש אלינו נציג מטעם שדה התעופה הראה לנו מייל שמורה למחוק אותנו מהטיסה. זאת ללא שום הסבר או התראה מוקדמת. מניח שהייתה פאדיחה כל שהיא.
התחלתי לבצע שיחות לסוכנות וצברתי חיוב של כ200 ש"ח
בסוף הדקות האחרונות של סגירת הדלפק, נציגי שדה התעופה קיבלו אישור טלפוני לעלות אותנו על הטיסה.
למעט הסכול הכספי המתסכל, לא רוצה לתאר את החוויה של לרוץ עם 2 תינוקות על הידיים, להסיע עגלה ו-4 מזוודות מקצה אחד של שדה התעופה לקצה השני עד למחלקה המבודדת של הטיסות לתל אביב
השתי תלונה לחברת התיירות, ואמרו לי שמענה לתלונה ייקח לפחות חודש כי מדובר גם במעורבות של חברות תעופה.
לפי נוסח התשובה שלהם, נראה לי שאין לי מה לקוות.
רציתי לדעת מה האופציות שלי? מה עם המועצה לרכנות? מה עוד אני יכול לעשות מול חברת התיירות שמתנערת ממני?
שלום,
אתה יכול לפנות למועצה לצרכנות בעניין זה או להוציא מכתב התראה מעו"ד לצורך קבלת פיצויים כספיים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לכם.
בנוסף יש לבדוק האם המקרה הכלל בלשון הרע ואז מדובר על פיצויים כספיים בסך של עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר