שלום וברכה
רציתי לדעת אם ניתן לתבוע את הוט / הוט נט בגין מה שנראה הפרה של ההפרדה המבנית של הוט.
והסיפור הוא כזה- יש לי מנוי ישן של הוט שפעיל על שמי אצל ההורים שלי בקריית אתא.
לפני 9 שנים התחתנתי ועברתי לנהריה אולם החשבון נשאר על שמי אך משולם עם כרטיס האשראי שלהם. לפני ימים אחדים ביקשתי להתחבר להוט נט אך לא היה ניתן כי לטענתם יש לי חוב של 904 שקלים מה שמאוד היה מפליא כי לא זכור לי שאי פעם הייתי מנוי ישיר שלהם אז דיברתי עם שירות הלקוחות והתברר שקיים מנוי של הוט נט שהוקם על ידי הוט ב 2013 וקושר לחשבון שלי בקריית אתא.
כשביקשתי לדעת מי פתח את המנוי או ביצע בקשה כזו הם חזרו ואמרו שהמנוי שלי אז זה מחויב ממני, מיותר לציין שב 2013 אני לא גר בכתובת הזו אבל הם החליטו בגלל שהמנוי הוא שלי אז מחובתי לשלם.
בין היתר לא יכלו לומר מי ביקש לפתוח את המנוי והדבר היחיד שאמרו זה את כתובת המייל שלא שלי ובכלל לא מוכרת ( משהו כמו hagolshim@??? ).
אני מאמין שאם הייתה זו ספקית אינטרנט שונה זה לא היה קורה ! לא היו מחייבים את בעל התשתית על ספק שהוא לא הזמין רק בגלל שזה על שמו.
אודה לתגובה בעניין
שלום,
מסיפור המקרה שהצגת לא ניתן להבין האם יש לך עילה לתביעה בעניינך. איתך הסליחה.
מצד אחד אתה מתאר שאתה מנוי של הוט (מנוי ישן) ומצד שני אתה טוען שאין לך כל קשר עם החברה.
בכל מקרה אני מציע לך לפנות לחברה ולבקש מהם את כל הראיות להוכחת טענותיהם (מנוי או לא מנוי של החברה, חובות וכו)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר