שלום קוראים לי נתן אני כרגע לומד אצל מורה נהיגה במודיעין והמורה נהיגה שלי במשך כל התקופה שהייתי אצלו היה נותן לי שיעור או שניים בשבוע ואז היה מסנן אותי לא היה עונה לי חודש ואז היה שוב פעם נותן לי שניים שלושה שיעורים ומסנן אותי וכן הלאה היסטוריה של השיחות אצלי בפלא מראה כמויות של שיחות שעשיתי אליו בהתחלה שילמתי לו על העשרה הראשונים אבל אז הבנתי שעדיף שזה ישאר בחוב ככה הוא יוכל פחות לסנן אותי אבל זה לא עזר אני רוצה לדעת אם אני יוכל לתבוע אותו על העוגמת נפש ועל זה שמעל שנה אני נמרח עם הרישיון כשעדיין לא עשיתי אפילו 28 שיעורים במיוחד שכרגע אני בן 19 שזה אומר שהפסדתי שנה שאני ייצטרך לחכות עד שאני יוכל להסיע יותר משני אנשים
וכן אם אני אחליט לא לשלם לו על השיעורים שאר השיעורים (בערך עשרים) אם הוא יוכל לתבוע אותי כי הוא אף פעם לא הביא לי קבלות ואין לו שום הוכחה שלא שלמתי לו (אצלו אפשר לשלם לו גם בסוף הרישיון והאם בכלל מבחינה חוקית אני יצטרך לשלם לו על כאלה שיעורים שהם לא אפקיבים בכלל שכל פעם אני צריך לחכות חודש בין השיעורים שזה המון זמן ואני לא מוכן לטסט בגללו
אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני באמת לא יו דע מה לעשות בתודה מראש
שלום,
שאלותיך מורכבות כדי שאוכל לענות עליהם מבלי שראיתי כל מסמך.
תחילה יש לבדוק האם יש הסכם בכתב ביניכם ? מה קובע ההסכם ביניכם ? והאם יש לך ראיות להוכחת טענותיך.
בכללי אומר כי אם תוכיח שהמורה לנהיגה שלך פועל בשונה ממורי נהיגה אחרים, אזי יש מקום לתביעה.
באם אין חוזה / הסכם ביניכם לגבי תקופת הלימודים, אתה רשאי שלא להמשיך לשלם למורה הנהיגה על שיעורי עתיד.
במילים אחרות, נדמה כי יהיה הכי טוב שפשוט תעבור ללמוד אצל מורה אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר