שלום.
המועצה להגנת הצרכן עזרה לנו בניסוח כתב תביעה נגד אינסטלטורים שגבו מאיתנו אלפי שקלים על שטויות, וכעת אנו עומדים להגיש את התביעה לבית משפט לתביעות קטנות. העו"ד שניסח את התביעה רשם את אישתי כתובעת היחידה בתיק, למרות שביקשנו ששנינו נהיה רשומים כתובעים מכיוון שאני הוא זה שהזמין אותם, ואישתי היא זו שהיתה בבית ושילמה להם לבסוף. אישתי לא ישראלית במקור וקשה לה עם העברית והיא לא תוכל לעמוד לבדה מול השופט.
העו"ד התעקש שזה לא משנה אם רק אישתי רשומה כתובעת יחידה, או ששנינו רשומים ביחד כתובעים, וששנינו נוכל להיות ביחד. האם זה נכון? אני אוכל לעמוד שם איתה ולנהל את העימות עם הנתבעים מבלי שהיא תהיה רגע אחד לבד, למרות שאני לא רשום כתובע? או האם כדאי לי לשנות בעצמי את הנוסח של המועצה ולהוסיף את עצמי כתובע?
שלום,
אני ממליץ לך לרשום גם את עצמך כתובע נוסף, שאחרת השופט לא יתן לך לדבר במקום אשתך, אלא אם תבקש ותקבל אישור בראש מבית המשפט (ואישור זה לא ניתן בקלות).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר