אני ניסיתי להסביר לחברה שהחסימה שעשו לי לא מוצדקת אמרו מכן שאתה לא הסברת אז הופעל נגדך חסימה אפילו המנהל של הפניות הציבור שלהם לא רואה את הפנייה שלי עדין לא בדקו עים כן הייתי במרכז השירות בפתח תיקווה בלי שהחברה תיבדוק זואת איני יכול ליפנות למשטרה אמרתי לפרטנר אז אמרו שיש הוכחות מצולמות גם אז החלטתי להגיש תביעה ככה ללא עורך דין כי מיתברר שאיני זכאי כלל לעורך דין יש לי ראיות של המוקד שך אסמס של פרטנר שאמרו שרשום שהייתי במרכז השירות בפתח תיקווה בתאריך 24.04.17 ככה אמרו לי גם החברה מסרבת לתקן לי את המכשיר במסגרת אחריות היצרן שיש חי אמרו לי והנציגה במרכז השירות אמרה שזה הוראה של המנכהל של החברה אמרה לי לעזוב את עמדה ולא לבוא יותר אמרה החסימה היא לתמיד מהכול אמרה לי שאני פדופיל ביגלל שהתקשרתי למוקד הפלאפוני הרבה פעמים כ 30 פעמים כדי לשכנה אותם שמעולם לא הייתי במרכז השירות בפתח תיקווה אך היא בשלה אמרה לי בפעם הבה שתבוא לפה אני מזמינה לך משטרה ככה אמרה לי זה חוקי מה שעשו לי כולל לסרב לתקן מכשיר במסגרת אחריות היצרן או הביטוח שעשיתי למכשיר אצלם החברה אמרה שהיא לא בודקת כלל את המיקרה שלי ושתעשה מה שבא לה אני עים בעיה רצינית במכשיר כולל ברוטאר שהשכרתי מהם אך למוקד הטכני איני יכול להיתקשר ומאחר שאני חסום מקבלת שירות לקוחות בכול המחלקות שיש לחברה אני מקווה שתוכל לעזור לי ולייעץ לי לצערי לעורך דין בחינם איני יכול לקבל מה הסיכוי שהשופט יגיד שאני פה צודק זה חשוב לי לדעת בבקשה תחזיר לי תשובה כמובן שפירסמתי בכול פייסבוק בכול אתרי החדשות את המיקרה ואמרתי לכם לשים לב גם אצלם שהחברת התיקשורת לא מזייפת מידע עליהם או כותבת מה שהיא רוצה במערכות שלה
שלום,
פנית כבר מס' פעמים באותו עניין וכבר עניתי לך על שאלותיך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר